Σασμός: Φύγε από μπροστά μου – Η Μαρίνα διώχνει τον Αντώνη

 

Σασμός: Φύγε από μπροστά μου – Η Μαρίνα διώχνει τον Αντώνη

Τίτλοι τέλους θα πέσουν σύντομα για το πιο αγαπημένο ζευγάρι της Άνω Ποριάς.Σασμός: Φύγε από μπροστά μου – Η Μαρίνα διώχνει τον Αντώνη

 

Η Μαρίνα μαθαίνει ότι ο διοικητής του χωριού έκρυψε από εκείνη πολύτιμα στοιχεία σχετικά με τον φόνο του γιου της Πέτρου και γίνεται θηρίο. “Τελικά Αντώνη πρώτη σου προτεραιότητα ήταν πάντα το καθήκον σου στο σώμα” θα του πει με οργή όταν τον συναντήσει.

Αλλά εκείνος θα την διαψεύσει.

“Εσύ είσαι πάντα η προτεραιότητά μου Μαρίνα“. Η Μαρίνα θα του δείξει ότι δεν τον πιστεύει πλέον και ο άντρας της θα της ζητήσει το λόγο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 124 , 125 , 126 , 127

“Πες μου Αντώνη τότε που ανακινήθηκε η ιστορία με το ψεύτικο άλλοθι που είχαμε δώσει στον Πέτρο τι ήταν εκείνο που σε έκανε να το ψάξεις από την αρχή; Εξαιτίας της Θεόδωρος άνοιξες την υπόθεση που είχε ως κατάληξη να σκοτωθεί το παιδί μου;

τον ρωτάει κάνοντας τον να καταλάβει πως έχει μάθει την αλήθεια.

Προσπαθεί να της εξηγήσει, να της πει ότι δεν ήθελε να την κάνει να πονέσει περισσότερο. Τα λόγια του δε βρίσκουν καμία υπόσταση στην λογική της γυναίκας του. “Δεν υπάρχουν λόγια Αντώνη για να καλύψεις την προδοσία σου.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Ιάσονας βάζει φωτιά στο σπίτι της Ελπίδας

Αν με αγαπούσες όπως λες έπρεπε να ξέρω. Για τον χαμό του παιδιού μου μιλάμε. Θέλω να φύγεις από μπροστά μου. Με πρόδωσες, με άφησες να ζω νομίζοντας πως ο Αστέρης φταίει για όλα” του λέει.

Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης καταλαβαίνει τον πόνο της και μη θέλοντας να την κάνει να πονέσει περισσότερο κλείνει την πόρτα πίσω του δίνοντας της έτσι χρόνο για να σκεφτεί.

Δεν θέλει να πιστέψει πως ο γάμος τους έχει ημερομηνία λέξης.

Η Μαρίνα αντίθετα σφίγγει τα δόντια και δέχεται πως η σχέση της με τον Αντώνη ολοκληρώθηκε νωρίς.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *