Σασμός: Οι προφητείες της Γερόντισσας για Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες είναι συγκλονιστικές

 

Σασμός: Οι προφητείες της Γερόντισσας για Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες είναι συγκλονιστικές

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού οι προφητείες της Γερόντισσάς για Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες είναι συγκλονιστικές

 

Μία καλά σκηνοθετημένη φωτιά στο σπίτι του Παύλου αμαυρώνει τους αρραβώνες του Αστέρης και της Αργυρώς και δίνει στον Ανδρέα το πάτημα που ήθελε για να κηρύξει νέο πόλεμο στους Σταματάκηδες.

Αυτή τη φορά όμως έχει απέναντί του και τον ίδιο τον Παύλο ο οποίος παλεύει να προλάβει το κακό.

Η ίδια η Βασιλική όμως βασανίζεται από ένα φάντασμα.

Η καρφίτσα που της στέλνει ο νεκρός πια Φαρμάκης την έχει παγώσει και αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια της Καλλιόπης. Αυτή όμως έχει άλλες προτεραιότητες. Η παρουσία του Ανδρέα Βρουλάκη, αποτελεί απειλή για τους Σταματάκηδες κι ας παριστάνει τώρα το μετανιωμένο.

Προσπαθώντας να προστατέψει τον γιο της. διαβεβαιώνει τον Παύλο ότι ο Αστέρης είναι αποφασισμένος να παντρευτεί την Αργυρώ και δεν κάνει βήμα πίσω.

Πρέπει λοιπόν να προχωρήσουν τον σασμό, σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV αφήνοντας πίσω το μίσος και ενώνοντας τις δύο οικογένειες που πόνεσαν τόσο.

Ο Παύλος συμφωνεί ενώ ο Αστέρης αφήνει στην άκρη τις αμφιβολίες και αγκαλιάζει τον Ανδρέα, αφού είναι πεπεισμένος ότι θα έχει μία υπέροχη ζωή με την Αργυρώ και τον γιο του. Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετική και σύντομα τους διαψεύδει όλους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του 2024

Η φωτιά που ξέσπασε το σπίτι του Παύλου ρίχνει βαριά σκιά στους αρραβώνες του Αστέρη και της Αργυρώς αφού ξαφνικά όλο το χωριό αρχίζει να ψιθυρίζει.

Κανείς δε φαντάζεται ποιος μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο τώρα που ο σασμός ήταν πιο εφικτός από ποτέ και ο Ανδρέας δεν αργεί να πετάξει τα πρώτα υπονοούμενα κατά των Σταματάκηδων.

Ο ίδιος ο Παύλος του λέει να κλείσει το στόμα του βέβαιος πως κανείς δεν θα διακινδύνευε να τινάξει την ανακωχή τους στον αέρα όμως σύντομα οι καταστάσεις τον ξεπερνούν.

Ο Ανδρέας φροντίζει να πάρει με το μέρος του τον Τηλέμαχο και το Λάζαρο σύμφωνα στρέφοντας τους εναντίον του θείου τους και ξεκαθαρίζοντας πως πλέον αυτός είναι απέναντι τους ένας εχθρός όπως και και οι Σταματάκηδες.

Η γιαγιά Ειρήνη βλέπει πια το κακό να έρχεται και νιώθει αδύναμη να το σταματήσει. Μπροστά στο φόβο ότι η οικογένεια της θα κυλιστεί στο αίμα ακόμη μία φορά νιώθει την καρδιά της να την προδίδει και τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν.

Χάνει τις αισθήσεις της και η Μαρίνα με την Κατερίνα καλούν αμέσως το γιατρό. Όταν η γερόντισσα συνέρχεται αρχίζει να μιλάει για πράγματα που τις τρομάζουν. Οι προφητείες της για Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες είναι συγκλονιστικές και βαραίνουν ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο;

Στο σπίτι ο Παύλος αποφασισμένος να προλάβει τα χειρότερα δίνει εντολή στον Ανδρέα να κάνει πίσω και να δεχτεί το σασμό. Όμως εκείνος πλέον σταμάτησε να παίζει παιχνίδια και δείχνει τον πραγματικό του εαυτό.

Η σύγκρουση μεταξύ των δύο αντρών είναι πολύ άγρια και πλέον ανταλλάσσουν αλήθειες που πονάνε.

Η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει από τον έλεγχο και οι δύο οικογένειες συγκαλούν συμβούλια που όμως δεν θα φέρουν κανένα αποτέλεσμα. Το αντίθετο, ο Παύλος έρχεται σε οριστική ρήξη με τα ξαδέρφια του ενώ και τα ξαδέρφια του Μαθιού δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να δεχτούν τους αρραβώνες της Αργυρώς και του Αστέρη.

Η ανακωχή τινάζεται στον αέρα και η Καλλιόπη με τη γιαγιά κάνουν μία τελευταία προσπάθεια να σώσουν ό,τι μπορεί να σωθεί βλέποντας πως ήδη το χωριό ολόκληρο βράζει.

Όμως ο Ανδρέας σχεδιάζει από τώρα το επόμενο του χτύπημα με σύμμαχο τον Λάζαρο και τον Τηλέμαχο. Και πρώτα απ’ όλα με πρόφαση την φωτιά παίρνει πίσω την δήθεν συγκατάθεση του για την ένωση των δύο οικογενειών.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *