Η Γη της Ελιάς: Eκανες την ανήξερη, έμπλεξες μέχρι και μαζί μου που είμαι αστυνομικός

Η ημέρα του γάμου της Ευτυχίας και του Κουράκου φτάνει και οι καλεσμένοι έχουν μαζευτεί στην εκκλησία και αναμένουν το ζευγάρι. Την ίδια ώρα, ο Δαμιανός τηλεφωνεί στον Κουράκο και του αποκαλύπτει πως το αποτέλεσμα του DNA έδειξε πως το αίμα στο σπίτι της Ευτυχίας ανήκει στον Ανέστη. Αυτό είναι η αρχή του τέλους για το όνειρο της Ευτυχίας.

Η αναβολή του γάμου σοκάρει όλους τους καλεσμένους, οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί. Την ίδια ώρα, ο Κουράκος πάει να βρει την Ευτυχία και απαιτεί όλη την αλήθεια:

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Πρεμιέρα σήμερα – Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

«Εσύ σκότωσες τον Ανέστη! Έναν χρόνο έκανες την ανήξερη, έμπλεξες μέχρι και μαζί μου που είμαι αστυνομικός, τόσο σίγουρη ήσουν ότι δεν θα έβγαινε η αλήθεια στο φως.

Απαιτώ εξηγήσεις τώρα! Με κάθε λεπτομέρεια», είναι τα λόγια του και η Ευτυχία του απαντάει: «Εγώ το έκανα, ναι! Ημουν σε άμυνα! Προσπάθησε να με βιάσει», παραδέχεται και του εξηγεί με λεπτομέρειες όλα όσα συνέβησαν εκείνη τη μοιραία ημέρα.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Επιφάνιος συναντά τον Ραζίνη στη φυλακή

Ο Κουράκος είναι σε απόγνωση και δεν ξέρει τι να κάνει, ενώ ο Δαμιανός του ξεκαθαρίζει πως δεν θα αφήσει την Ευτυχία να γλιτώσει: «Συγγνώμη που θα σου το πω, αλλά δεν θα κάνω τα στραβά μάτια», τον προειδοποιεί. Τότε ο Κουράκος δίνει στην Ευτυχία τη λύση να φύγει μακριά για πάντα!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *