Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1.

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 5 στις 2/10/2023
Επεισόδιο 5
Δευτέρα

Το μυστικό της Θεοφανώς ξεσκεπάζεται, καθώς αναγκάζετε να το ομολογήσει στον Μιχαήλ και στον Μάρκο. Ο Μιχαήλ αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το χάρισμα της για να φτάσουν στο δολοφόνο του μωρού

Πρέπει να μάθουν την αλήθεια, γιατί μόνο έτσι θα επέλθει γαλήνη μέσα στις δύο οικογένειες, που είναι έτοιμες να αλληλοσκοτωθούν. Την ίδια στιγμή, η παραμονή του Αντρέι στον πύργο τον Λασκαραίων τον βάζει στα ενδότερα της οικογένειας, αλλά και της μυστηριώδους υπόθεση του βρέφους.

Τα μυστικά τους κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Στο μεταξύ, ο Πετρούνης εξομολογείται στον πάπα-Νικόδημο την κρυφή του επιθυμία, και στην οικογένεια των Γερακάρηδων προμηνύεται ένταση.

Ο Τζανής επιστρέφει από το ταξίδι του, αλλά μία απόφαση του Μιχαήλ θα τον φέρει στα όρια του. Η Μεταξία αποφασίζει να κάνει τη ζωή της Θεοφανώς μαρτύριο.

Και ενώ ο Αντρέι θα ανακαλύψει ένα στοιχείο για τον πραγματικό δολοφόνο του μωρού, η φλόγα ενός καταδικασμένου έρωτα φαίνεται πως αρχίζει να φουντώνει ξανά…

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 6 στις 3/10/2023
Επεισόδιο 6
Τρίτη

Ο Αντρέι αποκαλύπτει στον Μιχαήλ το στοιχείο που αποδεικνύει ότι ο προδότης ήταν κάποιος που κυκλοφόρησε μέσα στον πύργο, προκαλώντας έτσι την ανησυχία όλης της οικογένειας. Η Θεοφανώ νιώθει τύψεις για όσα προκάλεσε με τα λόγια της και ξεσπάει στον Μάρκο. Ο παπα-Νικόδημος μιλάει στον Σπήλιο για τις κρυφές σκέψεις του Πετρούνη και τον αναγκάζει να λάβει μέτρα, με τη βοήθεια του Θράσου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ασπασία «ξυπνάει» τη δεύτερη σεζόν;

 

Ο Μάρκος είναι δυσαρεστημένος ο πατέρας του έδειξε εύνοια στον Τζανή, ενώ η Μεταξία δείχνει την οργή της στη Θεοφανώ, που αναγκάζεται να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Το ίδιο βράδυ ο Κανέλος πέφτει στα χέρια του Θράσου και του Μόροφη.

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 7 στις 4/10/2023
Επεισόδιο 7
Τετάρτη

Ο Κανέλλος δέχεται μία ριψοκίνδυνη συμφωνία και ζητά την βοήθεια του Αντρέι για να την φέρει εις πέρας. Ο Μιχαήλ μετά την απόπειρα δολοφονίας του βλέπει παντού εχθρούς, ακόμα και τους πιο έμπιστους ανθρώπους του. Η σχέση της Θεοφανώς με τον Μάρκο βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί. Ο Τζανής κατεβαίνει στην αγορά για την είσπραξη φόρων και δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο…

Η τιμωρία του όμως δεν θα αργήσει να έρθει. Ο Αντρέι θα ανακαλύψει ένα μυστικό που θα τον συγκλονίσει. Η Θεοφανώ μου τον Φρίξο επισκέπτονται ένα μέρος που μπορεί να δώσει απαντήσεις για το χάρισμα της, αλλά ο κίνδυνος παραμονεύει. Ο πύργος των Λασκαραίων βάφεται ξανά με αίμα…

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 8 στις 9/10/2023
Επεισόδιο 8
Δευτέρα

Ο Μιχαήλ ζητά από τον Αντρέι να αναλάβει τις έρευνες για τον φόνο του εγγονού του, ενώ αρχικά οι υποψίες πέφτουν όλες πάνω στον Βρώτσο. Ο Αντρέι ανακρίνει όλο το προσωπικό, αν και η Θεοφανώ τραβάει ιδιαίτερα την προσοχή του. Ο Κανέλος ανακαλύπτει τα οστά του αδερφό του, Τζανέτου, φέρνοντας στην επιφάνεια μία σύγκρουση πολλών χρόνων με τον Μιχαήλ.

 

Στο μεταξύ ο Πετρούνης βρίσκει τον Γάλλο αρχαιολόγο Μισέλ Ντε Μποφόρ και τον οδηγεί στον πατέρα του Σπήλιο, προκειμένου να τους βοηθήσει στην ανεύρεση του θησαυρού. Ο Μανώλης και η Αγάθη ταραγμένη που η Θεοφανώ ανακάλυψε την σπηλιά όπου ζούσε η μητέρα της, αποφασίζουν να τους πουν την αλήθεια για το παρελθόν της…

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία καταζητείται για δολοφονική επίθεση

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 9 στις 10/10/2023
Επεισόδιο 9
Τρίτη

Η Θεοφανώ μαθαίνει κι άλλες πληροφορίες για τη μητέρα της από την Αγάθη και τον Μανώλη, οι οποίες θα την αναστατώσουν. Ο Μιχαήλ δεν δέχεται ότι τα οστά που βρήκε ο Κανέλος είναι του αδερφού τους του Τζανέτου και ξεσπάει άγριος καυγάς ανάμεσα τους. Παράλληλα ο Μάρκος με τον Τζανή συγκρούονται με τις υποψίες του Αντρέι πως ο δολοφόνος του βρέφους ίσως έχει να κάνει με την οικογένεια τους.

Στον Πύργο των Γερακάρηδων, ο Μισέλ προσπαθεί να εγκλιματιστεί στην νέα πραγματικότητα. Η Δαμιανή πείθει τον Μιχαήλ για μία απόφαση που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή του Τζανή.Η Θεοφανώ αποφασίζει να ανακαλύψει τι απέγινε η μητέρα της, ενώ ένα καινούργιο όραμα θα περιπλέξει τα πράγματα.

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 10 στις 11/10/2023
Επεισόδιο 10
Τετάρτη

Ο Μάρκος πιέζει την Θεοφανώ να του μιλήσει για το όραμα που είδε, ενώ ο Τζανής συγκρούεται με τη Δαμιανή για την απόφαση που πήρε για λογαριασμό του. Την ίδια στιγμή, η συμπεριφορά του Κανέλου προβληματίζει όλο και περισσότερο τον Αντρέι, βάζοντας έτσι σε κίνδυνο την σημαντική αποστολή που του ανέθεσαν από την Φιλική Εταιρεία.

Η Θεοφανώ, με την βοήθεια του Φρίξου, ξεκίνα να ανακαλύψει τι σήμαινε το όραμα που είχε, ενώ η Πολυξένη αρχίζει να την υποψιάζεται…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *