Έρωτας Φυγάς Σοκ: Έτσι θα μάθει ο Μάρκος ότι είναι ο πατέρας του..

 

Έρωτας Φυγάς Σοκ: Έτσι θα μάθει ο Μάρκος ότι είναι ο πατέρας του..

Η αλήθεια αυτή θα σκάσει σαν κεραυνός και θα διαλύσει τους πρωταγωνιστές.Έρωτας Φυγάς Σοκ: Έτσι θα μάθει ο Μάρκος ότι είναι ο πατέρας του..

 

Ο Μάρκος θα μάθει την αλήθεια για τον Γιωργάκη, θα μάθει πως πατέρας του δεν είναι ο Ιάσονας, αλλά ο ίδιος, στον Έρωτα Φυγά. Τότε, όλα θα διαλυθούν..

 

Η Αλεξάνδρα, όσο είναι στη φυλακή, αποφασίζει να ξεδιαλύνει τα γεγονότα.. Ο Μάρκος την επισκέπτεται σχεδόν κάθε μέρα και αυτό την κάνει να υποφέρει. Δεν αντέχει άλλο να του λέει ψέματα για τον γιο του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία ξεκινά θεραπείες για να κάνει παιδί

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, μια μέρα ο Μάρκος πηγαίνει στις φυλακές, αλλά τον ενημερώνουν πως η Αλεξάνδρα δε θέλει να τον συναντήσει. Αντί να τον δει, του αφήνει ένα γράμμα, το οποίο του το παραδίδουν οι φύλακες.

Ο Μάρκος, βαθιά πληγωμένος που η γυναίκα της ζωής του τον απέρριψε, το ανοίγει, για να το διαβάσει σε μια ερημιά, ολομόναχος. Τότε είναι που τα πόδια του κόβονται.. Μέσα στο γράμμα, η Αλεξάνδρα του αναφέρει πως η Μαργέτα την είχε αναγκάσει να παντρευτεί τον Ιάσονα, ενώ ήταν ήδη έγκυος στο παιδί του Μάρκου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη δέχεται πρόταση βόμβα από…

Όσο ο Μάρκος διαβάζει πως είναι ο πατέρας του Γιωργάκη και πως ο Ιάσονας δεν έχει καμία σχέση με το παιδί αυτό, τα πόδια του κόβονται, στον Έρωτα Φυγά.

Ένας νέος πόλεμος αναμένεται να ξεσπάσει ανάμεσα στους δύο άντρες, μετά από αυτή την αποκάλυψη.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *