Σασμός Spoiler: Η Μαρίνα Βρίσκει Την Καλλιόπη Πεσμένη Στον Δρόμο Και Τη Βοηθάει

Σασμός Spoiler: Η Μαρίνα Βρίσκει Την Καλλιόπη Πεσμένη Στον Δρόμο Και Τη Βοηθάει

Σασμός spoiler: Μία πολύ δυνατή σκηνή, έρχεται για να καθηλώσει τους τηλεθεατές. Δυο εχθροί γίνονται ένα και δείχνουν πως η στοργή και η φροντίδα, όλα μπορεί να τα νικήσει. Η Μαρίνα και η Καλλιόπη θα έρθουν πολύ κοντά στη σειρά Σασμός, ανατρέποντας όλα όσα γνωρίζαμε ως τώρα.

  • Σασμός spoiler: Η Μαρίνα βρίσκει την Καλλιόπη πεσμένη στον δρόμο και τη βοηθάει

Είναι δυνατόν το μίσος να χαθεί τόσο απλά; Κι όμως, όταν υπάρχει μία μικρή αχτίδα αισιοδοξίας και ελπίδας, όλα μπορούν να αλλάξουν. Η Μαρίνα θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα τεράστιο δίλημμα, στα επόμενα επεισόδια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος ξεφτιλίζει την Αρετή

Θα δει την Καλλιόπη σε πολύ άσχημη κατάσταση στο δρόμο. Μέσα της θα διχαστεί για το εάν πρέπει να την βοηθήσει ή όχι. Τελικά, κερδίζει η καλή πλευρά του εαυτού της και βοηθάει την Καλλιόπη να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Έχοντας συνειδητοποιήσει πως ο Μαθιός είναι με την Βασιλική, η Καλλιόπη χάνει το μυαλό της. Τους βλέπει μαζί, σε τρυφερές στιγμές και καταρρέει. Παρόλο που δεν αποκαλύπτει όλα όσα γνωρίζει και βλέπει με τα μάτια της, μέσα της υποφέρει και ξεσπάει.

Τα κομμάτια του παζλ ενώνονται. Είναι πεπεισμένη πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, για να είναι με την Βασιλική. Ο πόνος την έχει κυριεύσει. Η Καλλιόπη αρχίζει να ζαλίζεται και πέφτει στον δρόμο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Το Σχέδιο Του Αλέξη Για Να Καθαρίσει Την Μυρτάλη

Από εκεί περνάει η Μαρίνα, η οποία την εντοπίζει σε άσχημη κατάσταση. Μέσα της διχάζεται. Να την βοηθήσει ή όχι; Το κακό και το καλό συγκρούονται. Δεν ξέρει τί πρέπει να κάνει, ποιο είναι το σωστό.

Σύμφωνα με το MYtv, η Μαρίνα σηκώνει την Καλλιόπη από τον δρόμο και της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, στη σειρά Σασμός. Οι δυο τους έρχονται για πρώτη φορά κοντά. Φυσικά, οι κουβέντες που ανταλλάζουν είναι κοφτές και πολύ αμήχανες…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *