Παράδεισος Κυριών: Ξανά στα μαχαίρια Αμαλία – Μιράντα

 

 

Παράδεισος Κυριών: Ξανά στα μαχαίρια Αμαλία – Μιράντα

 

Ο Παράδεισος των Κυριών επιστρέφει με νέα καταιγιστικά επεισόδια και στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρίσκονται για ακόμη μια φορά Αμαλία και Μιράντα.Παράδεισος Κυριών: Ξανά στα μαχαίρια Αμαλία – Μιράντα

Η τελευταία, όπως θα δούμε, ενοχλείται από την συνεχή παρουσία της Αμαλίας στον «Παράδεισο» αλλά κι από το γεγονός πως ο Ντίνος έχει εκνευριστεί με τον Σίμο, που φλερτάρει ανοιχτά την Αμαλία κι όλα αυτά την κάνουν να βασανίζεται από τον φόβο μήπως το παλιό τους αίσθημα αναζωπυρωθεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Οδηγείται αργά και βασανιστικά στο τέλος της

 

Έχει λοιπόν πάρα πολλές υποψίες που δεν την αφήνουν να ησυχάσει και να απολαύσει τη ζωή με τον Ντίνο και την τρώει συνεχώς η ζήλεια.

 

Φοβάται πως η Αμαλία θέλει να της κλέψει τον άντρα κι αυτό γιατί δεν γνωρίζει όλη την αλήθεια, πως η Αμαλία δηλαδή είναι η κόρη της.

Όμως, νιώθει την ευτυχία της να απειλείται από εκείνη και πιστεύει πως θα καταστρέψει τη σχέση που με τόση προσπάθεια έχει χτίσει με τον Ντίνο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 30 , 31 , 32 , 33 , 34

Παρόλο που την ανακουφίζει και την καθησυχάσει το ενδιαφέρον που δείχνει ο γοητευτικός Σίμος προς την Αμαλία, στη Μιράντα γεννιούνται υποψίες πως ο Ντίνος αρχίζει να ζηλεύει τη φρεσκάδα που αποπνέει η Αμαλία και την ανανεωμένη διάθεσή της, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς Παράδεισος των Κυριών.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *