Η Γη της Ελιάς: Τα σατανικά σχέδια σε ένα κρεβάτι πάθους

Η Μυρτάλη και ο Αλέξης είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και κάνουν ανατριχιαστικές συζητήσεις, στην γη της ελιάς. Οι δυο τους κάνουν όνειρα για το μέλλον, φιλιούνται και τάζουν ο ένας στον άλλον πράγματα που θέτουν σε κίνδυνο ζωές άλλων.

Μετά από την φρικτή του αποκάλυψη, η Μυρτάλη τον κοιτάζει στα μάτια και τον ρωτάει εάν θα σκότωνε για εκείνη. Ο Αλέξης της αποκαλύπτει “φυσικά” και οι δυο τους φιλιούνται με πάθος..

Αυτό που δεν ξέρει ο Αλέξης, είναι ότι η Μυρτάλη αρχίζει να το υποψιάζεται και για τις άλλες του δολοφονίες. Η ίδια τρέμει στην ιδέα πως θα χυθεί κι άλλο αίμα, για αυτό κάνει τα πάντα για να προστατευτεί, ζητώντας να αγοράσει ένα όπλο..

Ο Αλέξης δεν έχει ιδέα. Δε νομίζει ποτέ πως η αγαπημένη του θα του γυρίσει την πλάτη, με αυτόν τον απάνθρωπο τρόπο… Η Μυρτάλη του υπόσχεται πως θα μείνει για πάντα κοντά του, σχεδιάζοντας ταυτόχρονα το τέλος του.

Όσο είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, Μυρτάλη και Αλέξης κάνουν σατανικά σχέδια, στην γη της ελιάς. Βέβαια, ο ένας από τους δυο δεν εννοεί όσα λέει..

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *