Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο γιος μου- Μεγάλο μπαμ στη Μάνη

 

Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο γιος μου- Μεγάλο μπαμ στη Μάνη

 

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Δημοσθένης εμφανίζει εξώγαμο για να εκδικηθεί την Ασπασία.Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο γιος μου- Μεγάλο μπαμ στη Μάνη

 

Μετά τις δύο αποκαλύψεις ότι ο Ορέστης έχει την καρδιά του Κίμωνα και ότι η Ειρήνη δεν είναι δικό του παιδί, ο Δημοσθένης παθαίνει καρδιακό επεισόδιο. Βγαίνοντας όμως από το νοσοκομείο ορκίζεται εκδίκηση.

Το κλίμα στο σπίτι του Δημοσθένη είναι βαρύ καθώς έχει μάθει ότι η Ειρήνη  δεν είναι δικό του παιδί.

Όμως και ο ίδιος και η Ασπασία προσποιούνται πως όλα πηγαίνουν καλά για χατίρι της Ειρήνη. Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, όπως θα δούμε ο Δημοσθένης της εξηγεί “κοίτα την Ειρήνη, την έχω κρατήσει στα χέρια μου από μωρό. Για μένα είναι η κόρη μου.

Την  μεγάλωσα κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Μην ξανακούσω λοιπόν ότι δεν είναι παιδί μου. Ήταν, είναι και θα είναι, τέλος.“. Φυσικά ούτε λόγος να μάθει η Ειρήνη ότι ο Δημοσθένης δεν είναι ο πατέρας της.

Ωστόσο η Ασπασία αποφεύγει να του πει ότι ο πραγματικός πατέρας της Ειρήνης είναι ο Πέτρος Στεφανέας και στην επίμαχη ερώτηση του Δημοσθένη του απαντά: “δεν έχει σημασία Δημοσθένη μου. Ήταν κάποιος που πια έχει πεθάνει.

Σου είπα ότι δεν υπήρχε καν σχέση. Εκείνο τον καιρό ήμασταν χωρισμένοι και έκανα ένα λάθος. Αυτό μόνο.” του λέει. Ο Δημοσθένης από την άλλη διαχωρίζει την θέση του σχετικά με την ανατροφή της Ειρήνης.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Ευτυχίας

Άκουσε με δεν θα επιτρέψω να αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητα της Ειρήνης και εννοείται ότι δεν πρόκειται να μάθει κανείς τίποτα” τονίζει στην Ασπασία η οποία και πάλι του κρύβει ότι ήδη το ξέρουν κάποιοι όπως ο Λυκούργος, ο Φίλιππος και η Βασιλική.

Έτσι λίγο αργότερα, όταν η Ασπασία συναντά την Χάιδω της αποκαλύπτει ότι μίλησε στο Δημοσθένη για την Ειρήνη. “Πρόσεξε καλά μην ανακατεύεις την οικογένειά μου” της επισημαίνει η Χάιδω.

Στο μεταξύ ο Δημοσθένης ετοιμάζει την εκδίκησή του που δεν είναι άλλη από το να πληρώσει την Ασπασία με το ίδιο νόμισμα και δεν εννοεί απλά και μόνο να την απατήσει.

Έτσι βάζει σε εφαρμογή το σατανικό του σχέδιο. Βρίσκει μία άγνωστη αλλά μπασμένη στα κόλπα γυναίκα, την Ξένια την οποία υποδύεται η Αντρέα Χάννα και κάνει συμφωνία μαζί της.

 

Θα πληρωθείς καλά. Εκείνο που θέλω είναι ένα παιδί με συμβολαιογραφική πράξη” της λέει. Με λίγα λόγια ο Δημοσθένης πληρώνει  την Ξένια να του κάνει ένα παιδί και να το παρουσιάσει στην Ασπασία.

Η κοπέλα δέχεται φυσικά και ο Δημοσθένης για να μην καρφωθεί ότι ετοιμάζει παιδί κατά παραγγελία της λέει ότι θα πρέπει να το παίξουν ζευγάρι έτσι για τα μάτια του κόσμου. Αρχίζουν να βγαίνουν φανερά. Αρχικά, την πηγαίνει για φαγητό στην ταβέρνα και όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι ζευγάρι.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Θα γυρίσει ο Στάθης πίσω στην Αρετή;

Από την άλλη η Αρετή πιέζει την Ασπασία να της πει τι είναι αυτό που την απασχολεί αλλά εκείνη ντρέπεται να της μιλήσει και κρατάει για τον εαυτό της το ένοχο μυστικό της. Στη συνέχεια η Ασπασία μην αντέχοντας άλλο την ψυχρή στάση του Δημοσθένη απέναντί της, τον ρωτάει ευθέως.

Δημοσθένη δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Απαιτώ να ξέρω ποια θα είναι στο εξής η σχέση μας” του λέει κι εκείνος εκρήγνυται. “Έχεις τα μούτρα να ρωτάς ποια θα είναι η σχέση μας; Καμιά Ασπασία δεν θα είναι. Εμείς έχουμε τελειώσει, αλλά όχι ακόμα” της απαντάει.

Στο μεταξύ ο Λυκούργος μαθαίνει ότι ο Δημοσθένης κυκλοφορεί με την ερωμένη του στο χωριό και ειδοποιεί τον Στάθη. “Να σου πω ο ξάδερφός σου το έχει χάσει τελείως; Κυκλοφορεί με γυναίκα και την μοστράρει κιόλας στο χωριό;“.

Ο Δημοσθένης όμως δεν πρόκειται να σταματήσει αν δεν πληγώσει την Ασπασία όπως ακριβώς έκανε και εκείνη. Έτσι, όπως θα δούμε προχωράει το σχέδιο του και η Ξένια  όντως κυοφορεί το παιδί του.

Όταν λοιπόν η Ξένια  γεννήσει τον γιο του Δημοσθένη, τότε Δημοσθένης θα το πάρει νόμιμα με συμβολαιογραφική πράξη που έχει κάνει με την Ξένια και θα εμφανιστεί στην Ασπασία. “Αυτός είναι ο γιος μου” θα της πει παίρνοντας του το αίμα του πίσω.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *