Σασμός – Σοκ: Ο Αντρέας βάζει βόμβα στο σπίτι του Παύλου

 

 

Σασμός – Σοκ: Ο Αντρέας βάζει βόμβα στο σπίτι του Παύλου

 

Μια νέα άφιξη θα δούμε στα νέα επεισόδια του Σασμού κ αυτή είναι φυσικά ο Βασίλης Μπισμπίκης που θα υποδυθεί όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό τον Αντρέα, τον πρώτο ξάδερφο του Παύλου και αδερφό του Τηλέμαχου.Σασμός – Σοκ: Ο Αντρέας βάζει βόμβα στο σπίτι του Παύλου

Η παρουσία του όμως θα φέρει τα πάνω κάτω στην Άνω Ποριά και θα επηρεάσει πολύ τις ζωές όλων, ειδικά από την στιγμή που θα μάθει για την σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη.

 

Ο Αντρέας δεν θέλει με τίποτα να έρθει ο σασμός μεταξύ των δύο οικογενειών και θέλει να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Πετρή και του Άγγελου, όμως δεν βρίσκει υποστήριξη από τον Παύλο, όπως περίμενε.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: “Κρίμα γιατί σε συμπαθούσα” – Ο Βίκος τελειώνει την Κύρα

Για αυτό, σύμφωνα με το tv24, θα ετοιμάσει ένα σατανικό σχέδιο. Συγκεκριμένα, ο Αντρέας θα ζητήσει από μερικούς έμπιστους άνδρες του να βάλουν βόμβα στο σπίτι του Παύλου, όπως θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του Σασμού και μάλιστα θα κατηγορήσει τους Σταματάκηδες για την επίθεση.

 

Σασμός o Αντρέας βάζει βόμβα στο σπίτι του Παύλου

Κι όλα αυτά φυσικά προκειμένου όχι μόνο να χωρίσουν Αργυρώ και Αστέρης αλλά και να φουντώσει και πάλι η βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ένα δείπνο φωτιά είναι η αρχή του τέλους

Έτσι λοιπόν ένα βράδυ, οι άντρες του Αντρέα βάζουν βόμβα στο σπίτι του Παύλου, την ώρα που ο τελευταίος βρίσκεται μέσα και σε λίγα λεπτά όλο το σπίτι τυλίγεται στις φλόγες.

Όμως, ο Αστέρης θα είναι αυτός που θα μπει μέσα στο σπίτι να τον σώσει, μιας και βρισκόταν απέξω με την Αργυρώ και θα καταφέρει να βγάλει έξω τον Παύλο. Ο Αντρέας θα προσπαθήσει να τον πείσει πως φταίνε οι Σταματάκηδες, όμως δεν θα τον πιστέψει κανείς.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *