Σασμός: Εκδίκηση γένους θηλυκού στον 3ο κύκλο του «Σασμού»

 

Σασμός: Εκδίκηση γένους θηλυκού στον 3ο κύκλο του «Σασμού»

Σασμός: Εκδίκηση γένους θηλυκού στον 3ο κύκλο του «Σασμού»

 

Ο «Σασμός» ανανεώνεται ενόψει νέας σεζόν και ηθοποιοί πάνε κι έρχονται. Κάποιοι ρόλοι διακόπτονται -Ευθύμης Φαρμάκης, Άσπα κ.ά.- ενώ νέα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους στη Άνω Ποριά για να φέρουν αναστάτωση στη ζωή των κατοίκων.

Ο πρώτος που θα κάνει την εμφάνισή του στη σειρά στις αρχές του τρίτου κύκλου θα είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης που έχει πολιτογραφηθεί Κρητικός θα υποδυθεί έναν ρόλο «στα μέτρα του». Έναν φυλακόβιο που αφού εξέτισε την ποινή του επιστρέφει στο χωριό για να σπείρει τον τρόμο.

Είναι ο αδελφός του Στεφανή, ένα πρόσωπο που όλοι προτιμούν να ξεχνούν, που θα ζητήσει εκδίκηση για τον θάνατο του αδελφού του. Όμως, από ένα «παιχνίδι» της μοίρας, η οργή του, αντί να κατευθυνθεί στους Βρουλάκηδες όπως σκόπευε, θα στραφεί στους Σταματάκηδες.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ξανά στο τραπέζι ο ρόλος του Στέφανου Καπερνάρου

Η αποκάλυψη ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή θα τον καταστήσει κίνδυνο – θάνατο για τους γιους και τα εγγόνια της Καλλιόπης.

Εκτός του αδελφού του Στεφανή, η Άνω Ποριά θα δεχτεί την επίσκεψη ενός ακόμα προσώπου που θα αναζητήσει εκδίκηση. Η αδελφή του Ευθύμη Φαρμάκη, μια γυναίκα που κανείς δεν γνώριζε την ύπαρξή της εκτός του Παύλου, θα κάνει την εμφάνισή της στην Κρήτη.

Θα επικαλεστεί επαγγελματικούς λόγους -τουριστικές επενδύσεις- όμως ο πραγματικός λόγος της παρουσίας της στο νησί θα είναι η ανακάλυψη του ενόχου της δολοφονίας του αδελφού της.

Τον ρόλο της αδελφής του Ευθύμη θα υποδυθεί η Έλενα Μαυρίδου, ηθοποιός και σκηνοθέτης, ζευγάρι στη ζωή και στο σανίδι με τον Δημήτρη Λάλο, με τον οποίο περιοδεύει αυτό το διάστημα την Ελλάδα με την παράσταση «Βάκχες».

Το κακό μαντάτο του Νικηφόρου φτάνει όμως και στα αφτιά της Μαρίνας. Η μαχητική Βρουλάκη, που έχασε άντρα και γιο από τα χέρια των Σταματάκηδων, δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Πέτρος της σκοτώθηκε τζάμπα. Η ίδια κατηγορεί τους Σταματάκηδες ότι της έφαγαν άδικα το παιδί και νιώθει να χάνει τα λογικά της!

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος τιμωρεί την Ελισάβετ για τον θάνατο της Αγγελικής

Δεν μπορεί πλέον να δεχτεί ότι η κόρη της είναι με έναν από αυτούς τους σκάρτους ανθρώπους, που της κατέστρεψαν τη ζωή και μπορεί να κάνουν το ίδιο και στην Αργυρώ.

Είναι αποφασισμένη να δει τον Μαθιό ώστε να πληρώσει για όσα φριχτά έκαναν και αυτός και η μάνα του. Τον θυμό και την κατάρα της μάνας δεν μπορεί κανείς να τα σταματήσει… Και τώρα η Μαρίνα, εκτός εαυτού, απειλεί θεούς και δαίμονες και δεν θα ησυχάσει μέχρι να πάρει την εκδίκησή της!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *