Το πρόσωπο με το οποίο συνομίλησε τηλεφωνικά ο πλοίαρχος του Blue Horizon για τα γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατο τον 36χρονο – Ο διάλογος (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Το πρόσωπο με το οποίο συνομίλησε τηλεφωνικά ο πλοίαρχος του Blue Horizon για τα γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατο τον 36χρονο - Ο διάλογος (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρόσωπο με το οποίο συνομίλησε τηλεφωνικά ο πλοίαρχος του Blue Horizon για τα γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατο τον 36χρονο – Ο διάλογος

 

Μυστήριο υπάρχει γύρω από το πρόσωπο το οποίο ενημερώθηκε για όσα έλαβαν χώρα στο Blue Horizon το βράδυ της 5ης Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο 36χρονος Αντώνης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Live News, πρόκειται για υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας και επί τουλάχιστον μία ώρα συνομιλούσε με τον πλοίαρχο και το υπόλοιπο πλήρωμα, ζητώντας εξηγήσεις.

Συγκεκριμένα, για 1 ώρα και 45 λεπτά το πρόσωπο αυτό (Σ.Κ.) μιλούσε στο τηλέφωνο με τον πλοίαρχο, τον ύπαρχο και τα άλλα μέρη του πληρώματος.

Διαβάστε Επίσης  Καλλιθέα: 87χρονη έπεσε στο κενό όταν κατέρρευσε το μπαλκόνι της

Πλοίαρχος: Πάρε μία τον Κ… Θέλει λεπτομέρειες για το τι έγινε. Μην πεις πολλά.

Ύπαρχος: Έλα Σ… Ο Μ. είμαι.

Πλοίαρχος: Έλα Σ. Να μιλήσουμε με τον θάλαμο; Δεν έχουμε μιλήσει με τον θάλαμο ακόμα.

Σ.Κ.: …

Πλοίαρχος: Όχι, με το Λιμενικό μίλησα κατευθείαν.

Σ.Κ.: …

Πλοίαρχος: Μίλησα κατευθείαν, τους το ανέφερα το περιστατικό και είχαν ενημ…

Σ.Κ.: …

Πλοίαρχος: Ωραία, ντάξει. Έγινε, καλώς. Είχε εισιτήριο μου λέει και βγήκε έξω κάτι να πάρει, αυτό μου είπε τώρα ο λογιστής. Δεν ξέρω τώρα τι… Δεν έχω στοιχεία να ξέρω τι είδα. Αυτό τους έχω πει. Πρέπει να τακτοποιηθεί, να το δούμε.

Διαβάστε Επίσης  Αύριο το πρώτο κουδούνι της χρονιάς

Σ.Κ.: …

Πλοίαρχος: Ντάξει. Τράβηξε με στην μπούκα Σ.

Νέα βίντεο με τις κινήσεις του πληρώματος λίγο πριν τη δολοφονία του Αντώνη

Το MEGA έφερε στο φως της δημοσιότητας νέα βίντεο ντοκουμέντα από κάμερες ασφαλείας, που δείχνουν τα μέλη του πληρώματος λίγη ώρα πριν από τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη.

 

 

megatv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *