Η Παραλία: Μιχαλάκη και Μοθωναίος μιλούν για την σειρά της ΕΡΤ

 

 

Η Παραλία: Μιχαλάκη και Μοθωναίος μιλούν για την σειρά της ΕΡΤ

 

Συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv παραχώρησαν Δανάη Μιχαλάκη και Δημήτρης Μοθωναίος και μίλησαν για την νέα σειρά της ΕΡΤ που πρωταγωνιστούν, με τίτλο Η παραλία.Η Παραλία: Μιχαλάκη και Μοθωναίος μιλούν για την σειρά της ΕΡΤ

Οι τηλεοπτικοί Υπατία και Χάρι αναφέρονται στους ρόλους τους αλλά και στις εξελίξεις της σειράς.

«Η Υπατία μεγάλωσε διαβάζοντας, είναι ένα κορίτσι πολύ χαμηλών τόνων και μαζεμένο. Ενώ πίστευε ότι τα έχει όλα οργανωμένα και γνώριζε πώς θα κυλήσει η ζωή της, ξαφνικά έρχονται τα πάνω κάτω.

Γνώρισα έναν άλλον κόσμο φορώντας τα παπούτσια μιας ηρωίδας σε μια εποχή που έχει υπάρξει, δεν είναι αποκύημα της φαντασίας μας. Μου αρέσει πολύ που παρουσιάζουμε την ζωή των χίπηδων.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: το ατύχημα που αλλάζει τις ισσοροπίες!

Αυτό που με συνδέει μαζί της είναι το γεγονός ότι η Υπατία εκείνη την εποχή κατάφερε να έχει την ανεξαρτησία της και να ακούσει την καρδιά της. Η διαδικασία των πρώτων γυρισμάτων στα Μάταλα ήτα υπέροχη!

Αν κι εγώ δεν υποδύομαι την χίπισσα, ένιωσα αμέσως σύνδεση με το μέρος όπου γίνονται αυτά τα γυρίσματα.

Θα ήθελα οι τηλεθεατές να αγαπήσουν αυτήν την ιστορία και τους ήρωές της όσο κι εγώ», είπε μεταξύ άλλων η Δανάη Μιχαλάκη για τον ρόλο της Υπατίας στην Παραλία.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μοθωναίος ανέφερε: «Ο Χάρις Πιρς, ο ήρωάς μου, είναι ένας φωτεινός άνθρωπος που τον ενδιαφέρει η προσφορά στην κοινωνία και στον συνάνθρωπο. Έχουμε πολλά κοινά στοιχεία με τον Χάρι.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Δήμητρα κάνει ληστεία σε σπίτι

Είναι ένα ελεύθερο πνεύμα χωρίς περιορισμούς και δεν δέχεται τις κοινωνικές συμβάσεις της εποχής.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων μέναμε σε ένα ξενοδοχείο που υπάρχει πάνω από τις σπηλιές. Ωστόσο, εγώ διανυκτέρευσα και δύο φορές, όχι μέσα σε σπηλιά, διότι δεν επιτρέπεται, αλλά σε αυτές τις καλύβες που είχαμε φτιάξει απέξω.

Θα ήθελα να καταφέρουμε να μεταφέρουμε στο κοινό αυτήν την αίσθηση που πήραμε κι εμείς όταν πατήσαμε το πόδι μας στην παραλία.

Υπάρχει κάτι μαγικό από εκείνη την εποχή και ταυτόχρονα ρομαντικό, το οποίο θέλουμε να το μεταφέρουμε στους τηλεθεατές».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *