Γιάννης Κουκουράκης: «Αυτό το πλάσμα είναι το παντοτινό τηλεοπτικό μου ταίρι»

 

Γιάννης Κουκουράκης: «Αυτό το πλάσμα είναι το παντοτινό τηλεοπτικό μου ταίρι»

Γιάννης Κουκουράκης: «Αυτό το πλάσμα είναι το παντοτινό τηλεοπτικό μου ταίρι»

 

Ο Γιάννης Κουκουράκης έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση για την συμπρωταγωνίστρια του στην «Παραλία» και στις «Άγριες Μέλισσες» Δανάη Μιχαλάκη.

 

Η τύχη τα έφερε ώστε ο Γιάννης Κουκουράκης και η Δανάη Μιχαλάκη να συναντηθούν δεύτερη φορά τηλεοπτικά στην «Παραλία». Ο Κωνσταντής και η Δρόσω από τις «Άγριες Μέλισσες» είναι ξανά μαζί. Με άλλα ονόματα, Γιώργος και Υπατία, σε διαφορετικό περιβάλλον, Λονδίνο και Μάταλα, οι δύο ηθοποιοί ζουν για άλλη μια φορά έναν «δύσκολο έρωτα» με άγνωστη κατάληξη.Γιάννης Κουκουράκης: «Αυτό το πλάσμα είναι το παντοτινό τηλεοπτικό μου ταίρι»

Διαβάστε Επίσης  Γιούλικα Σκαφιδά: «Έβλεπα εφιάλτες ότι είμαι έγκυος. Ξυπνούσα, καταλάβαινα ότι ήταν όνειρο και ηρεμούσα»

«Είναι το τηλεοπτικό μου ταίρι, πάμε παντού πακέτο, αυτό λέω. Ήταν έκπληξη όταν το έμαθα αλλά σίγουρα χάρηκα πάρα πολύ γιατί έχουμε άψογη συνεργασία, αγαπιόμαστε πολύ, είμαστε πολύ φίλοι και ήταν κάτι ευχάριστο!

Περάσαμε υπέροχα για ακόμη μια φορά» είχε πει πριν από μερικές ημέρες η Δανάη Μιχαλάκη για τον συμπρωταγωνιστή της, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων πριν από την πρεμιέρα της σειράς της ΕΡΤ.

Και σήμερα ο Γιάννης Κουκουράκης ανταπέδωσε με μια ανάρτηση που έκανε τους θαυμαστές των δύο ηθοποιών να «λειώσουν»:

Διαβάστε Επίσης  Πότε κάνει πρεμιέρα η σειρά «Σ’ αγαπώ - Μ’ αγαπάς»

«Έχουμε και μεις ρε παιδιά τις αδυναμίες μας.

Αυτό το πλάσμα είναι η χαρά της ζωής, ένα κορίτσι γεμάτο φως, ο άνθρωπος που έχουμε γελάσει άπειρες ώρες μαζί, είναι η ζάχαρη η ίδια. Και το παντοτινό μου τηλεοπτικό ταίρι» έγραψε ο ηθοποιός στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram .

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *