Βιβλική καταστροφή στον Παλαμά: Άρμα της Πυροσβεστικής στους οικισμούς

Βιβλική καταστροφή στον Παλαμά: Άρμα της Πυροσβεστικής στους οικισμούςΣτον Παλαμά μετρούν τις πληγές τους. Υπάρχει κόσμος εγκλωβισμένος που είναι στα σπίτια του, ενώ έχουν ενισχυθεί οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Παύλος Σαρόγλου «μπορεί να συναντούμε κάποια σημεία όπου υποχωρεί το νερό και να είναι στεγνά σημεία και οι κάτοικοι να έχουν αρχίσει να βγαίνουν και να μετρούν τις πληγές τους. Υπάρχουν όμως και σημεία που συνεχίζουν να είναι πλημμυρισμένα, κάτοικοι να είναι μέσα στα σπίτια τους, εγκλωβισμένοι».

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχουν ενισχυθεί από σήμερα ενώ άρμα της μπαίνει μέσα στους οικισμούς για απάντληση υδάτων , διότι αν και πέφτει η στάθμη του νερού παραμένει πάνω από το πεζοδρόμιο και σε κάποια σημεία είναι ακόμη πιο βαθιά. Σήμερα έχουν ξεκινήσει και συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ να κινούνται στην περιοχή.

Διαβάστε Επίσης  Ο εναγκαλισμός των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Πάυλου

Ανυπολόγιστες οι καταστροφές στις υποδομές ενώ οι κάτοικοι δεν έχουν πόσιμο νερό, δεν έχουν ρεύμα, δεν ξέρουν τι μπορεί γίνεται με τους, με τους συγγενείς τους, τι μπορεί να γίνεται με τους φίλους τους. Όπως είπε ο Παύλος Σαρόγλου «επειδή έχει αρχίσει να υποχωρεί στάθμη αρκετοί είναι αυτοί οι οποίοι κινούνται πλέον μέσα στους οικισμούς με ό,τι μέσο διαθέτουν, με τρακτέρ, με ένα αυτοκίνητο 4Χ4, με ένα αγροτικό όχημα, με εκσκαφέα, με τη βοήθεια των πυροσβεστικών δυνάμεων ή ακόμη και του και του στρατού και πηγαίνουν πόρτα – πόρτα να δουν τι έχει γίνει με τους δικούς τους ανθρώπους. Διότι η αγωνία όλες αυτές τις μέρες που δεν έχουν επικοινωνία μαζί τους είναι πάρα μα πάρα πολύ μεγάλη».

Διαβάστε Επίσης  Μισθωτοί, συνταξιούχοι και αγρότες απειλούνται να χρεωθούν με φόρο 22% επειδή δεν καλύπτουν το αφορολόγητο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *