Blue Horizon / Θρήνος στην κηδεία του Αντώνη Καργιώτη – Κατέρρευσαν δύο αδέλφια του

 

Blue Horizon / Θρήνος στην κηδεία του Αντώνη Καργιώτη - Κατέρρευσαν δύο αδέλφια του

Blue Horizon / Θρήνος στην κηδεία του Αντώνη Καργιώτη – Κατέρρευσαν δύο αδέλφια του

 

 

Στον Άγιο Νικόλαο, πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον 36χρονο που πνίγηκε όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη στην θάλασσα

Δικαιοσύνη». Αυτό ήταν το αίτημα στο στόμα όλων όσοι βρέθηκαν στο τελευταίο «αντίο» σήμερα Παρασκευή (8/9) στον 36χρονο Αντώνη Καργιώτη. Στο ιδιαίτερα αγαπητό παιδί, όπως όλοι έλεγαν, που πνίγηκε στο λιμάνι του Πειραιά όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη στην θάλασσα.Blue Horizon / Θρήνος στην κηδεία του Αντώνη Καργιώτη – Κατέρρευσαν δύο αδέλφια του

Πλήθος κόσμου υποδέχθηκε μαζί με τους συγγενείς και τους φίλους το λευκό φέρετρο στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας, στον Άγιο Νικόλαο, τόπο καταγωγής του Αντώνη.

Διαβάστε Επίσης  Διαδικασίες εξπρές για την αύξηση του κατώτατου μισθού

Η κηδεία έγινε σε κλίμα βαθιάς οδύνης. Μάλιστα, όπως γράφουν τα τοπικά μέσα, δύο από τα αδέλφια του δεν άντεξαν. Κατέρρευσαν και χρειάστηκε να κληθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τους δώσει τις πρώτες βοήθειες.

«Σήμερα κλείνει η ζωή ενός ανθρώπου που έζησε αθόρυβα αλλά έφυγε με πάταγο» ανέφερε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, όπως γράφει το flashnews.gr, σημειώνοντας ότι ο Αντώνης «έχασε την ζωή του δίχως λόγο». «Μέσα από αυτήν την διαδικασία δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε ξανά πόσο λογαριάζει ο ένας τον άλλον. Η διαμαρτυρία που έγινε στον Άγιο Νικόλαο έδειξε ότι ο κόσμος μπορεί να αντιμετωπίζει σθεναρά και σοβαρά όλα τα προβλήματα που υπάρχουν μπροστά μας» είπε.

Διαβάστε Επίσης  «Σοβαρός υγειονομικός κίνδυνος»: Άσχημα νέα για τους κατοίκους της Θεσσαλίας με αυτό που έρχεται μετά τις πλημμύρες, ξεκίνησε ήδη το κακό

«Ευχαριστούμε που μοιράζεστε την θλίψη της τοπικής κοινωνίας. Είμαστε βαθιά συγκλονισμένοι, είναι παιδί που μεγάλωσε στα σκαλοπάτια της εκκλησίας. Συναντιόμασταν κάθε μέρα, μας χαιρετούσε κάθε μέρα.

Γνώριζε όλο τον κόσμο και έκανε πράξεις που θα τις γνωρίσουμε στο μέλλον. Ο Αντώνης μας δεν είναι ήρωας αλλά γίνεται σύμβολο που ξεσηκώνει τις κοιμισμένες συνειδήσεις μας και αναμοχλεύει την αλληλεγγύη της κοινωνίας μας» δήλωσε ο Πατήρ Γεώργιος Τζάβλας, επικεφαλής του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας αποχαιρετώντας με συγκίνηση τον 36χρονο.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *