Άγριες Μέλισσες – Ο Λευτέρης ομολογεί: «Πατέρα, έχω δεσμό με γυναίκα»

Άγριες Μέλισσες – Ο Λευτέρης ομολογεί: «Πατέρα, έχω δεσμό με γυναίκα»

Ο Λευτέρης δε θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος, στις Άγριες Μέλισσες. Η επιστροφή του στο Διαφάνι, μπορεί να έφερε ξανά το χαμόγελο στη Ζωή, όμως η κατάστασή του δεν έχει βελτιωθεί. Ο νεαρός πρωταγωνιστής, δε μπορεί να σβήσει το παρελθόν, τα τραύματα του στρατού, τα σημάδια στο κορμί του…

           Άγριες Μέλισσες – Ο Λευτέρης ομολογεί: «Πατέρα, έχω δεσμό με γυναίκα»

 

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Μελίνα Κόντη: Η νέα εμφάνιση και η Δήμητρα

Οι μέρες του περνούν εφιαλτικά. Δεν αφήνει κανέναν να τον βοηθήσει, αρνείται την παρέα των κολλητών του φίλων και συμπεριφέρεται απότομα σε όλους. Προκειμένου να αποφύγει τα ίδια βασανιστήρια, στέκεται στο πλευρό του πατέρα του, παλεύοντας να τον κάνει περήφανο.

Η Ζωή τρομοκρατείται. Ο Λευτέρης της έχει αλλάξει τραγικά, στις Άγριες Μέλισσες. Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, ο Ακύλας αρχίζει να του ασκεί μεγάλη πίεση, ζητώντας του να βγαίνει με γυναίκες.

Ο Λεύτερης, θέλοντας να τον ικανοποιήσει, αλλά και να “απομακρυνθεί” από τον έλεγχό που του ασκεί, του ανακοινώνει πως είναι ερωτευμένος με την Βέτα. Ξεκαθαρίζει πως άφησε πίσω του την παλιά ζωή, πως δε θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος. Ο Ακύλας τον αγκαλιάζει ευτυχισμένος, ενώ ο Λευτέρης αναζητά την “Βέτα” που θα παρουσιάσει σαν κοπέλα του, για να γλιτώσει από τα αδίστακτα χέρια του.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς 45-46: Γιατί ο Μάρκος στέλνει λουλούδια στον Ιάσονα;

Μέσα του αναζητά διαρκώς τη δύναμη να φύγει από το σπίτι, όμως πως….

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *