Σασμός: Η γυναίκα αράχνη που κάνει άνω κάτω την Άνω Ποριά

 

 

Σασμός: Η γυναίκα αράχνη που κάνει άνω κάτω την Άνω Ποριά

 

Ένα νέο πρόσωπο έρχεται στην Άνω Ποριά, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Σασμός» στον ALPHA και αυτή είναι η Εύα, η οποία πίσω από το συμπαθητικό της πρόσωπο κρύβει μια εκδικητική γυναίκα έτοιμη για όλα.Σασμός: Η γυναίκα αράχνη που κάνει άνω κάτω την Άνω Ποριά

Φτάνει στην Κρήτη για να πάρει εκδίκηση

Η Εύα Αβραμίδη στο ρόλο της οποίας θα δούμε την Πηνελόπη Τσιλίκα στη συνέχεια της σειράς «Σασμός», είναι η μικρότερη αδελφή του Ευθύμη Φαρμάκη. Πρόκειται για μια δυναμική γυναίκα που ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει.

Διαβάστε Επίσης  Το ναυάγιο: Έτσι ο Ιπποκράτης σκότωσε τη γυναίκα του

Τα δυο αδέλφια αναγκάστηκαν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλο, καθώς όταν πέθαναν οι γονείς τους ο Ευθύμης βρέθηκε με έναν θείο του στην Κρήτη, ενώ η Εύα υιοθετήθηκε από μια οικογένεια Ελλήνων που ζούσαν στο εξωτερικό.

 

Μετά τον θάνατο του Ευθύμη η αδελφή του αποφασίζει να πάει στην Κρήτη για να βρει ποιος τον σκότωσε. Εγκαθίσταται στο χωριό λέγοντας σε όλους ότι έρχεται για να ασχοληθεί με τον αγροτουρισμό. Τους λέει ότι σκοπεύει να αγοράζει οικόπεδα και να φτιάχνει αγροκτήματα με πέτρινα σπίτια, ώστε να έρχονται τουρίστες και να ασχολούνται με αγροτικές εργασίες.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης πηγαίνει στα Γιάννενα και διαλύει τον γάμο

Το συμπαθητικό της πρόσωπο, η ευγένεια της, την κάνουν αγαπητή και καλοδεχούμενη στο χωριό.

Μέσα της όμως κρύβεται ένα πονεμένο πρόσωπο που έρχεται με σκοπό να πάρει εκδίκηση για τον χαμό του αγαπημένου της αδερφού…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *