Παγιδευμένοι: Ο Παππούς του δολοφόνου ορκίζεται εκδίκηση

 

 

Παγιδευμένοι: Ο Παππούς του δολοφόνου ορκίζεται εκδίκηση

 

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε πως ο Παππούς του δολοφόνου ορκίζεται εκδίκηση.

 

Στα νέα επεισόδια του Β’ Κύκλου της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Παγιδευμένοι, ο Δημήτρης πυροβολεί το μανιακό δολοφόνο με σκοπό να εμποδίσει την διαφυγή του, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα ο νεαρός να αφήσει την τελευταία του πνοή, ενώ ο παππούς του ορκίζεται εκδίκηση για το θάνατο του.

 

Έτσι πλέον ο Δημήτρης κινδυνεύει να χάσει τόσο τη δουλειά όσο και την ίδια την ελευθερία του. Άκρως ανατρεπτικές αναμένονται οι εξελίξεις στο Β’ κύκλο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Παγιδευμένοι.

Οι τύψεις και οι ενοχές τον βασανίζουν διαρκώς τον εισαγγελέα και σα να μη φτάνει αυτό έχει να αντιμετωπίσει και την εκδικητική μανία του παππού του νεαρού, ο οποίος τον απειλεί. “Σκότωσες τον εγγονό μου. Ήταν αθώος. Μόνο αυτόν είχα στη ζωή.

Θα κάνω ό,τι περνάει απ’ το χέρι μου για να σε πει στη φυλακή. Εσύ και η οικογένειά σου θα καταστραφείτε, να το θυμάσαι αυτό.” του λέει οργισμένος και με τα μάτια του να πετούν σπίθες.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αυτός είναι ο μόνος άνθρωπος που θα βρεθεί…

Έπειτα δίνει εντολή στο δικηγόρο του, Αλέκο όχι μόνο να καταστρέψει ολοκληρωτικά την καριέρα του Δημήτρη αλλά και να τον οδηγήσει άμεσα στη φυλακή, περνώντας έτσι εκδίκηση για το θάνατο του εγγονού του.

Ο Αλέκος τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση με την εξέλιξη αυτή, αφού συνειδητοποιεί πως τώρα επιτέλους έχει την ευκαιρία που χρειάζεται για να δώσει τη χαριστική βολή στο Δημήτρη όσο και στην Άννα.

Έτσι την επόμενη μέρα ο αδίστακτος δικηγόρος επισκέπτεται τον αρχηγό της αστυνομίας και καταγγέλλει πως τόσο ο Δημήτρης όσο και ο Αντρέας έκανε κατάχρηση εξουσίας, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο που ήταν αθώος, με σκοπό να φορτώσουν σε εκείνον όλους αυτούς τους φόνους και να κλείσουν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν τη συγκεκριμένη υπόθεση.

“Ο Μαρκέτος τρελάθηκε μετά την απαγωγή της γυναίκας του και έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει έναν άνθρωπο που ήταν επίσης όμηρος του δράστη. Πιστέψτε με ο αληθινός δολοφόνος κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος.” λέει ο δικηγόρος στον αρχηγό της αστυνομίας προβληματίζοντας τον.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ένα ταξίδι στην Ιταλία φέρνει εντάσεις στην οικογένεια

Λίγο αργότερα έξω από την εισαγγελία ο Αλέκος φωνάζει δημοσιογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία διασύροντας την αξιοπιστία τόσο του Δημήτρη όσο και του Αντρέα, τονίζοντας πως σκότωσαν έναν αθώο. Όπως είναι αναμενόμενο τα νέα αυτά διαδίδονται αστραπιαία κάνοντας έξαλλο τον αρχηγό της αστυνομίας.

Ο τελευταίος δίχως να χάνει χρόνο πηγαίνει στην εισαγγελέα και ανακοινώνει στο Σταύρο πως ο Δημήτρης και ο Αντρέας βρίσκονται πλέον σε διαθεσιμότητα και πως ο ίδιος σκοπεύει να ερευνήσει την υπόθεση με τον δολοφόνο.

“Αν διαπιστώσω πως έχουν γίνει παραπτώματα τότε ενδέχεται και ο Δημήτρης και ο Αντρέας να χάσουν τη δουλειά τους είτε να μεταφερθούν κάπου αλλού” λέει στο Σταύρο. Ύστερα απ’ αυτό ο Αντρέας και ο Δημήτρης κυριεύονται από πανικό.

Ο τελευταίος συνειδητοποιώντας πως η καριέρα του κινδυνεύει να διαλυθεί και πως ενδέχεται να βρεθεί στη φυλακή σαστίζει.

Η Άννα στέκεται σαν βράχο στο πλευρό του και αποφασίζει να καταστρώσει ένα σχέδιο για να αποδείξει πως πράγματι ο νεαρός ήταν ο δολοφόνος και πως ο Δημήτρης βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *