Παραλία: Το μυαλό της Υπατίας είναι κολλημένο στον Χάρι

Παραλία: Το μυαλό της Υπατίας είναι κολλημένο στον ΧάριΟ Καραχάλιος και ο Γράντος έχουν μία αινιγματική συζήτηση σχετικά με την εύρεση του δολοφόνου. Η Υπατία και ο Χάρι παίρνουν μία ολόκληρη μέρα μαζί φροντίζοντας τους ασθενείς των γειτονικών χωρών.

Κουρασμένοι από τις επισκέψεις αποφασίζουν να χαλαρώσουν σε μία ερημική παραλία και έρχονται πιο κοντά. Όλα γίνονται πιο εύκολα όταν είσαι στο πλάι μου. Δουλεύω με διαφορετική όρεξη. Μακάρι αυτό να μπορούσε να κρατήσει για πάντα, της λέει ικανοποιημένος.

Εκείνη προσπαθεί να κρατηθεί απέναντι του, την ίδια στιγμή η μητέρα της Υπατίας, Αντιγόνη, ανησυχεί για την κόρη της που λείπει όλη τη μέρα και ψάχνει να την βρει, μία και την έχει αιφνιδιάσει η άφιξη του αρραβωνιαστικού της, Γιώργου.

Στο μεταξύ η απογοήτευση του Γιώργου που δεν μπορεί να εντοπίσει την Υπατία δεν μπορεί να κρυφτεί. Η Υπατία έπειτα λοιπόν από μία μέρα γεμάτη περιπέτειες με τον Χάρι καταφτάνει αργότερα στο σπίτι της και βρίσκεται προ εκπλήξεως ανακαλύπτοντας τον αρραβωνιαστικό της να την περιμένει με ανυπομονησία.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: O Σταύρος εξαφανίζεται μαζί με τον Πετρή.

Παράλληλα ο παπα Νικόλας ο Γράντος συζητούν για την σχέση του Γράντου με την Κερασία και το πως οι φήμες και η δημόσια συμπεριφορά του μπορούν να επηρεάσουν την Κερασία. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η Μαρία αποφάσισε να αντιμετωπίσει τον Γράντο.

Ο Καραχάλιος έρχεται αντιμέτωπος με τη Μαρία και της εκφράζει την συμπάθεια που τρέφει για αυτήν. Η Υπατία και ο Γιώργος κάνουν την πρώτη τους βόλτα ως ζευγάρι στο χωριό και επισκέπτονται την γραφική παραλία των Ματάλων.

Είναι πολύ όμορφα και γραφικά εδώ, θα της πει και θα συνεχίσει. Τώρα καταλαβαίνω γιατί με ξέχασες από τη στιγμή που πάτησες το πόδι σου στην Κρήτη. Μου φαίνεται τελικά πως η διαμονή μου εδώ θα παραταθεί.

Το ζευγάρι απολαμβάνει χαλαρωτικές στιγμές κατά τη διάρκεια των διακοπών του, ωστόσο το μυαλό της Υπατίας είναι κολλημένο στον Χάρι και την υπέροχη μέρα που έζησαν μαζί. Τα συναισθήματά του Χάρι για την Υπατία αναπτύσσονται συνεχώς και όταν την συναντά με τον αρραβωνιαστικό της χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Τι να σου κάνει ο Θεός όταν δεν ανοίγουν στόματα;»

Παράλληλα ο Γράντος επισκέπτεται τον Καραχάλιο στο Αστυνομικό Τμήμα. Ο Πιτ εξακολουθεί να νιώθει τον πόνο της απώλειας της αγαπημένης του και μοιράζεται τα συναισθήματά του με την Νάταλι: Δεν μπορώ να δεχτώ πως δεν είναι πλέον μαζί μας. Δεν μπορώ επίσης να σκεφτώ πως υπάρχει άνθρωπος που ήθελε να της κάνει κακό, αποκαλύπτει στην Ναταλία, η οποία επίσης νιώθει το κενό στην παρέα τους και τον θρήνο της καρδιά της.

Η ένταση ανάμεσα στην Καίτη και τον σύζυγό της κλιμακώνεται δημιουργώντας έντονες καταστάσεις που επηρεάζουν ανάμεσα τον Παύλο. Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, στην προσπάθειά του να προστατεύσει την αγαπημένη του, τα πράγματα παίρνουν μία απροσδόκητη τροπή για τον μικρό γιο του Αρχοντάκη, ο οποίος για να απεγκλωβιστεί από τη δύσκολη θέση του θα του χρειαστεί επειγόντως την βοήθειά του Χάρι.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *