Παράδεισος Κυριών: «Δυσκολεύομαι να μεγαλώσω το παιδί σου…»

 

 

Παράδεισος Κυριών: «Δυσκολεύομαι να μεγαλώσω το παιδί σου…»

 

Την απόλυτη ανατροπή κάνει ο Πάρης με το παιδί της Γεωργίας, στον Παράδεισο των Κυριών.Παράδεισος Κυριών: «Δυσκολεύομαι να μεγαλώσω το παιδί σου…»

 

Παρόλο που της είχε υποσχεθεί πως θα κάνει τα πάντα, για να μεγαλώσει σωστά, φαίνεται πως κάνει ξανά πίσω.

Η Γεωργία γεννάει και κάνει όνειρα για μια ευτυχισμένη ζωή, πλάι στον αγαπημένο της Πάρη. Βέβαια, αγνοεί πως τα προβλήματα για την οικογένεια Βασιλείου, μόλις έχουν ξεκινήσει..Παράδεισος Κυριών: «Δυσκολεύομαι να μεγαλώσω το παιδί σου…»

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη χάνει ξανά τη μαμά της

Η Δωροθέα, η αδελφή της Όλγας, επιστρέφει μετά από χρόνια, για να της καταστρέψει τη ζωή. Στόχος της είναι να εκδικηθεί την αδελφή της και να της πάρει όλη την περιουσία. Και, πράγματι, τα καταφέρνει..

Όσο ο Αποστόλης θεωρείται νεκρός, η Όλγα βλέπει όλη την περιουσία της να καταρρέει. Ο Πάρης τρέμει πως θα χρεοκοπήσουν σύντομα και αγωνιά για την τύχη του παιδιού, στον Παράδεισο των Κυριών. Έτσι, αναφέρει στην Γεωργία πως δε θα μπορέσει να τη στηρίξει..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Δεν θέλω να ανοίξω το ρημάδι γιατί…»

Ποια θα είναι η αντίδρασή της και πως θα εξελιχθεί η σχέση τους;Παράδεισος Κυριών

Όλα θα καταστραφούν για την οικογένεια. Άραγε, θα καταφέρουν να σταθούν ξανά στα πόδια τους και να φτιάξουν τη ζωή τους από την αρχή; Η Γεωργία πληγώνεται για δεύτερη φορά.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *