Η Παραλία – Υπατία και Γιώργος: Ερωτηματικά για το μέλλον τους

 

 

Η Παραλία – Υπατία και Γιώργος: Ερωτηματικά για το μέλλον τους

 

Η Υπατία και ο Γιώργος θα έρθουν αντιμέτωποι με τα θέλω τους για το κοινό τους μέλλον στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Η Παραλία», ενώ δεν θα λείπουν οι εντάσεις από τη σχέση τους.Η Παραλία – Υπατία και Γιώργος: Ερωτηματικά για το μέλλον τους

Εντάσεις στη σχέση Γιώργου και Υπατίας

Όταν ο Γιώργος φτάνει στην Κρήτη, η Υπατία τον ξεναγεί στο οικογενειακό της σπίτι στο Ηράκλειο. Εκείνος της λέει όλα όσα συζήτησαν με τον Διονύση για το μέλλον τους εκεί και οι εντάσεις και τα διαφορετικά θέλω έρχονται να ταρακουνήσουν την κοινή μελλοντική τους ζωή.

Διαβάστε Επίσης  Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 106 , 107 , 108 , 109 , 110

Όταν συναντιούνται με τον Γράντα, η ατμόσφαιρα φορτίζεται, κάτι που προκαλεί ανησυχία στον Γιώργο. Γυρνώντας στα Μάταλα το ζευγάρι δεν είναι και στα καλύτερα του, καθώς οι συζητήσεις τους έδωσαν και στους δυο να καταλάβουν ότι δεν θέλουν τα ίδια πράγματα.

Η Υπατία όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Παραλία», ανήσυχη για το πως νιώθει ζητά χρόνο από τον Γιώργο για να ηρεμήσει έτσι ώστε να μην αντιληφθούν ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους οι γονείς της.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 41 , 42 , 43 , 44 , 45

Αργότερα το ζευγάρι τα ξαναβρίσκει και αποφασίζουν να ανακοινώσουν τα ευχάριστά για τον γάμο τους στη Μαρία.

Εντωμεταξύ η Αντιγόνη κάποια στιγμή δεν διστάζει να ρωτήσει ανοιχτά τον Χάρι σχετικά με τη συνάντηση που είχε με την κόρη της εκφράζοντας κάποιες ανησυχίες.

Ο Χάρι χάνει τις ισορροπίες του, καθώς το παρελθόν του τον στοιχειώνει αποκαλύπτοντας μυστικά της ζωής του πριν να έρθει στα Μάταλα και διαμορφώνει την τωρινή του συμπεριφορά.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *