Σασμός: Ο Μαθιός υποφέρει κρυμμένος σε σπηλιά στο βουνό

Σασμός: Ο Μαθιός υποφέρει κρυμμένος σε σπηλιά στο βουνόΔύσκολες ώρες έρχονται για τους Σταματάκηδες. Ο Μαθιός κλείνεται μόνος του σε μια σπηλιά στο βουνό και ικετεύει να πεθάνει, στη σειρά Σασμός. Ο Ευθύμης έχει καταφέρει να τον στριμώξει, κατηγορώντας τον για τη δολοφονία του Πάνου.

Όλα τα στοιχεία είναι εναντίον του, παρόλο που εκείνος δεν ευθύνεται σε τίποτα. Όλοι στην Άνω Ποριά έχουν ξεσηκωθεί και προσπαθούν να ανακαλύψουν την αλήθεια, πίσω από αυτή την ξαφνική δολοφονία.

Ο Μαθιός έχει ανέβει στο βουνό και κρύβεται σε μια σπηλιά, ολομόναχος, στη σειρά Σασμός. Όλοι προσπαθούν να τον εντοπίσουν, αλλά είναι μάταιο. Ο ίδιος τρέμει πως εάν επιστρέψει, θα φυλακιστεί για έναν φόνο που δεν έκανε.

Μάλιστα, αν τον κατηγορούν για ένα πράγμα, στη συνέχεια θα βγουν στη φόρα κι άλλα, όπως η δολοφονία του Στεφανή. Όλα κρέμονται από μια κλωστή και το άγχος είναι τεράστιο…

Η μοναξιά τον τρώει στο βουνό και δε μπορεί να πάρει ανάσα από την πίεση. Δίχως δεύτερη σκέψη, μαζεύει τα πράγματά του και ξεκινά τον δρόμο της επιστροφής. Μόλις η Βασιλική τον αντικρίζει, τον κλείνει στην αγκαλιά της και του ζητάει να πάει στο τμήμα..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *