Σασμός – Σπαραγμός: Παθαίνει έμφραγμα και…

 

 

Σασμός – Σπαραγμός: Παθαίνει έμφραγμα και…

 

Έμφραγμα θα δούμε να παθαίνει μια αγαπημένη ηρωίδα στα νέα επεισόδια του Σασμού, κάτι που θα αλλάξει για τα καλά την πορεία της ιστορίας και θα φέρει τα πάνω κάτω.Σασμός – Σπαραγμός: Παθαίνει έμφραγμα και…

Συγκεκριμένα, μια από τις αφίξεις που θα δούμε είναι αυτή του Βασίλη Μπισμπίκη, που θα υποδυθεί τον Αντρέα, τον πρώτο ξάδερφο του Παύλου Βρουλάκη. Ωστόσο, η είσοδός του, μόνο σε καλό δεν θα βγει, μιας και θα πάει στην Κρήτη με δίψα για εκδίκηση.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο – Θέμης: «Μην κάνεις πλάτες στην κόρη σου, θα σας σκοτώσω»

Είναι κάθετος στο να μην υπάρξει σασμός μεταξύ των 2 οικογενειών και μόλις μάθει για το αρραβώνα Αργυρώς – Αστέρη, θα αντιδράσει έντονα και θα ανέβουν οι τόνοι.

 

Μάλιστα, στο στόχαστρό του θα βρεθεί η γιαγιά Ειρήνη, η οποία όμως θα δεχτεί τεράστια πίεση από τον Αντρέα ώσπου κάποια στιγμή δεν θα αντέξει και θα φτάσει στα όριά της, παθαίνοντας έμφραγμα, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια του Σασμού.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Γνωστή τραγουδίστρια μπαίνει στη σειρά – Ο ρόλος της

Θα μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο και θα προσπαθήσουν να την κρατήσουν στην ζωή. Ταυτόχρονα, Αργυρώ – Αστέρης θα ακυρώσουν τον αρραβώνα τους μιας και προέχει φυσικά η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *