Η Παραλία: Νέα πρόσωπα στο κάδρο των ερευνών της δολοφονίας

 

 

Η Παραλία: Νέα πρόσωπα στο κάδρο των ερευνών της δολοφονίας

 

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο το τηλεοπτικό κοινό λάτρεψε την νέα σειρά της ΕΡΤ, «Η Παραλία», που αποτελεί την πρώτη απόπειρα μυθοπλασίας του καναλιού, κάτι που αποτυπώθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης.Η Παραλία: Νέα πρόσωπα στο κάδρο των ερευνών της δολοφονίας

Πλέον περιμένουν τα επόμενα επεισόδια, προκειμένου να αρχίζουν να ξετυλίγονται τα γεγονότα και να έρχονται στο φως καταστάσεις που ίσως να βοηθήσουν τις αρχές να καταλάβουν ποιος ευθύνεται για την δολοφονία που συντάραξε τα Μάταλα, αλλά και ποιοι ξέρουν και δεν μιλούν…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη γίνεται ίδια ο πατέρας της

Όσα θα δούμε στο τρίτο επεισόδιο της σειράς «Η Παραλία»

 

Καινούργια στοιχεία έρχονται να προστεθούν στην υπόθεση της δολοφονίας που έχει συνταράξει το χωριό των Ματάλων. Μια αλυσίδα που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος φέρνει στο φως νέα στοιχεία για τον αναπάντεχο χαμό.

Ο υπαστυνόμος Καραχάλιος ανακρίνει τον Πιτ και τον Χάρι και αποκαλύπτει σημαντικές πληροφορίες για την ώρα της δολοφονίας.

 

Όλα τα μυστικά βγαίνουν στο φως στην «Παραλία»

Η γνωριμία της Υπατίας με τον Χάρι τη φέρνει αντιμέτωπη με τον εαυτό της και τα συναισθήματά της. Παράλληλα, ο Γράντος συναντά τον Σήφη και σχεδιάζουν την πώληση ενός οικοπέδου, που όπως όλα δείχνουν αποτελεί την πέτρα του σκανδάλου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Γιατί ο Αλέξης θα βλάψει τον εαυτό του;

Οι κάτοικοι του χωριού είναι πλέον εμφανώς διχασμένοι, ανάμεσα σε αυτούς που υποστηρίζουν τους χίπηδες και αυτούς και που τους αντιμετωπίζουν με καχυποψία.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *