Η Γη της Ελιάς: Δεν θέλει να τον βλέπει – Τέλος μπαμπάς και κόρη

 

 

Η Γη της Ελιάς: Δεν θέλει να τον βλέπει – Τέλος μπαμπάς και κόρη

 

Τρομερές εξελίξεις και ανατροπές έρχονται στα νέα επεισόδια στη σειρά Η Γη της Ελιάς, και μία από αυτές είναι πως η Βασιλική, που μέχρι τώρα είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της, και σε όλα ήταν δίπλα στον Στάθη, στον τρίτο κύκλο τον ξεγράφει εντελώς.Η Γη της Ελιάς: Δεν θέλει να τον βλέπει – Τέλος μπαμπάς και κόρη

Η είδηση πως ο Στάθης και η Ιουλία έχουν ένα παιδί μαζί, θα πέσει σαν βόμβα στην Μάνη αλλά και στις δύο οικογένειες. Βρεττάκοι και Καπερνάροι προσπαθούν να χωνέψουν αυτή την τρομερή αποκάλυψη, η Βασιλική όμως το πάει ένα βήμα παρά πέρα.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 53 , 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59

Η Βασιλική δεν θέλει να βλέπει τον Στάθη στη Γη της Ελιάς

 

Παρότι γνωρίζει πως ούτε ο Στάθης γνώριζε για την ύπαρξη της κόρης του, και δεν είχε θέμα με την Ιουλία και την σχέση τους ποτέ, η Βασιλική παίρνει ανάποδες στροφές μόλις μάθει ότι έχει αδερφή.

Από εκεί που περιμέναμε πως μόνο η Αρετή θα έχει θέμα με αυτό, η Βασιλική δεν λέει να χωνέψει πως δεν είναι πια η μοναχοκόρη του Στάθη, και η συμπεριφορά της αρχίζει και γίνεται αλλοπρόσαλλη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Δήμητρα και Ασπασία καταστρέφουν τον Δημοσθένη

Η συμπεριφορά της θα απογοητεύσει πλήρως τον Στάθη, ο οποίος πλέον βρίσκεται σε αδιέξοδο μιας και δεν ξέρει ούτε ο ίδιος πως να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση.

Η σχέση τους περνά την μεγαλύτερη κρίση και η ρήξη είναι σχεδόν οριστική.

 

Η συνέχεια στις οθόνες μας…

Πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *