Χρύσα Κλούβα: Και στη Μάγισσα μαζί με τον Έρωτα Φυγά – Ο ρόλος της

 

 

Χρύσα Κλούβα: Και στη Μάγισσα μαζί με τον Έρωτα Φυγά – Ο ρόλος της

 

Εκπλήξεις περιμένουμε πάντα στο τηλεοπτικό σκηνικό, ειδικά στο κομμάτι των ζωντανών εκπομπών, να όμως που ξεπηδούν και από τις σειρές και την μυθοπλασία!Χρύσα Κλούβα: Και στη Μάγισσα μαζί με τον Έρωτα Φυγά – Ο ρόλος της

Μια αγαπημένη ηθοποιός, που σημειώνει σημαντική επιτυχία με την σειρά του OPEN, Έρωτας Φυγάς, κλείδωσε και στην σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, σε διπλό ταμπλό δηλαδή, με τρομερά ενδιαφέρον ρόλο, που μέχρι τώρα δεν είχε ακουστεί.

Κι αναφέρομαι στην Χρύσα Κλούβα, που μαζί με την γνωστή πια «Βάσω» του Έρωτα Φυγά, θα υποδυθεί και την «Ποτούλα» στην Μάγισσα.

Διαβάστε Επίσης  ANT1: Ο κύβος ερρίφθη – Ξεκινάει άμεσα ο Έρωτας Φυγάς

 

Σε διπλό ταμπλό η Χρύσα Κλούβα τη νέα σεζόν

 

Αφού συνεχίζει λοιπόν στην σειρά «Έρωτας Φυγάς», ο οποίος να υπενθυμίσω πήρε το πράσινο φως -τελικά στο OPEN- και μάλιστα κάνει πρεμιέρα Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 20:00 και κάθε μέρα την ίδια ώρα, με τον ρόλο της «Βασούλας», η οποία θα μπει σε νέες περιπέτειες, κλείδωσε και στην νέα φιλόδοξη υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, με έναν ρόλο έκπληξη που θα… καθορίσει πολλά.

Κι αν για την «Βάσω» ξέρετε πολλά, τι ξέρετε για την «Ποτούλα»; Δεν θα τα αποκαλύψω όλα, θα τα δείτε άλλωστε σύντομα στο youfly, μπορώ όμως να σας πω ότι πρόκειται για μια νεαρή κοπέλα, που δουλεύει σε καπηλειό εκείνης της εποχής και παρέχει υπηρεσίες.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Οι Μουντάκηδες παίρνουν το νόμο στα χέρια τους

Δεν λένε καμία φορά, ότι τα πρόσωπα που κανείς δεν φαντάζεται ή υποψιάζεται, παίζουν τον πιο καθοριστικό ρόλο; Για να δούμε…

Κατα τα αλλά, η άξια Χρύσα Κλούβα, μπαίνει και επίσημα στην μακρά λίστα ηθοποιών, που θα τους δούμε σε παραπάνω των μια σειρών την φετινή χρόνια!

 

Πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *