Η Γη της Ελιάς – Σοκ: Ποιος βάζει να σκοτώσουν την Ασπασία;

 

 

 

Η Γη της Ελιάς – Σοκ: Ποιος βάζει να σκοτώσουν την Ασπασία;

 

Πολύ δύσκολες ώρες θα περάσει η Ασπασία στα νέα επεισόδια της σειράς του Mega, Η Γη της Ελιάς, μιας και κάποιος θα βάλει να την σκοτώσουν.Η Γη της Ελιάς – Σοκ: Ποιος βάζει να σκοτώσουν την Ασπασία;

Η ίδια όπως θα δούμε θα ζήσει την απόλυτη καταστροφή, όταν γίνει οικονομικός έλεγχος και μπουν τρελά πρόστιμα αλλά μαζί της θα υποφέρει κι ένας πολύ ισχυρός άντρας.

Ο λόγος φυσικά για τον Δημοσθένη Καπερνάρο, ο οποίος θα αντικρίσει με τα μάτια του την καταστροφή, κάτι που δεν θα έχει καθόλου καλές συνέπειες. Ο ίδιος θα είναι ήδη απογοητευμένος μετά την αποτυχημένη ομηρία των Βρεττάκων για αυτό και θα είναι η πρώτη φορά που θα νιώσει πως κινδυνεύει.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας σχεδιάζει να κλείσει την Μαργέτα στο ψυχιατρείο

Φαίνεται λοιπόν πως στα πρώτα επεισόδια του γ’ κύκλου της σειράς Γη της Ελιάς θα χτυπήσει την πόρτα της Ασπασίας και του Δημοσθένη ένας ακόμη έλεγχος από την εφορία, με την πρώτη να μαθαίνει επιτέλους για για τα σκάνδαλα του άνδρα της.

Δεν θα αργήσει μάλιστα να πάρει την απόφαση να κάνει τα πάντα, για να τον ισοπεδώσει για αυτό και θα τον καρφώσει, με τον ίδιο να βιώνει την απόλυτη οικονομική καταστροφή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Ισίδωρος Ετοιμάζεται Να Συναντήσει Την Εγγονή Του!

Ωστόσο, ο Δημοσθένης δεν θα το αφήσει έτσι για αυτό και δε θα διστάσει να βάλει ανθρώπους, να βγάλουν από την μέση στην Ασπασία, στην Γη τη Ελιάς…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *