Η Γη της Ελιάς Spoiler: Κάνουν έρωτα για πρώτη φορά

 

 

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Κάνουν έρωτα για πρώτη φορά

 

Ένας νέος παράνομος έρωτας θα ανθίσει στη Μάνη, στα νέα επεισόδια του τρίτου πολυαναμενόμενου κύκλου της σειράς Η Γη της Ελιάς, και τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα ούτε για τον αστυνόμο Κουράκο αλλά ούτε και για την…Δήμητρα.Η Γη της Ελιάς Spoiler: Κάνουν έρωτα για πρώτη φορά

Όπως είδαμε και στο τέλος του προηγούμενου κύκλου, και ο Κουράκος αλλά και η Δήμητρα, περνούν μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο στα προσωπικά τους, ο ένας με τον γάμο που δεν έγινε με την Ευτυχία και η άλλη όταν μαθαίνει πως ο Ορέστης έχει την καρδιά του Κίμωνα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Βασιλική vs Καλλιόπη: «Μαζί το κάνατε;»

Όλα αυτά τος φέρνουν κοντά και από φίλοι καταλήγουν…

 

Η Δήμητρα και ο Κουράκος κρυφό ζευγάρι στη Γη της Ελιάς

Χωρισμένοι και βαθιά πληγωμένοι στον τρίτο κύκλο, ο Κουράκος και η Δήμητρα αποφασίζουν να βγουν για ποτό, όμως χωρίς να το καταλάβουν αφού έχουν πιει πολύ, καταλήγουν στο κρεβάτι κάνοντας έρωτα, παρότι ο Ορέστης είναι πλέον ο καλύτερος φίλος του.

Οι δυο τους θα αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία ότι συνέβη και θα το συζητήσουν ανοιχτά, όμως ο Ορέστης είναι ένα μεγάλο εμπόδιο, μιας και πλέον είναι από τα πιο κοντινά άτομα του Κουράκου γιατί του στάθηκε στο θέμα της Ευτυχίας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ισίδωρος: «Παντρέψου τον!»

Καταλήγουν στο να έχουν κρυφό δεσμό, όμως δεν θα αργήσει η ώρα που όλα θα μαθευτούν.Η Γη της Ελιάς Spoiler: Κάνουν έρωτα για πρώτη φορά

Πως θα αντιδράσουν οι γύρω τους; Χαμός…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *