Σασμός: Η Μαρίνα σε αμόκ – Του ορμά δίχως έλεος

 

 

Σασμός: Η Μαρίνα σε αμόκ – Του ορμά δίχως έλεος

 

Η άφιξή του στην Άνω Ποριά μόνο για καλό δεν είναι, καθώς από το πρώτο κιόλας λεπτό ο Ανδρέας Βρουλάκης και μόνο με την παρουσία του στο Σασμό αποτελεί απειλή για πολλούς και διαφόρους λόγους σε αρκετά άτομα, και ένα από αυτά είναι η Μαρίνα.Σασμός: Η Μαρίνα σε αμόκ – Του ορμά δίχως έλεος

Ο Ανδρέας επιστρέφει από τις φυλακές της Τουρκίας όπου έκτειε την ποινή του για αρκετά χρόνια, και ο εγκλεισμός του αντί να τον καλυτερέψει και να αφήσει πίσω του το παρελθόν και την δίψα του για βεντέτες, τον έκανε ακόμη πιο αδίστακτο και αιμοβόρο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Εκρηκτική η συνέχεια για Στάθη και Αρετή

Αυτά όμως δεν περνάνε σε όλους, και σίγουρα όχι στην Μαρίνα η οποία έχει περάσει τον δικό της Γολγοθά και έχει καταφέρει με πολύ κόπο να σταθεί στα πόδια της για να της το χαλάσει.

 

Η Μαρίνα χτυπάει τον Ανδρέα στο Σασμό

 

Η Μαρίνα ήταν το πρώτο άτομο που εξέφρασε τη δυσπιστία της απέναντι στην οικογένεια των Σταματάκηδων, και η μόνη που θα είχε κάθε λόγο να μην θέλει να είναι καν κοντά της. Όμως ο Αστέρης έσωσε τη ζωή της Αργυρώς και είναι και ο πατέρας του εγγονιού της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη φιλάει παθιασμένα τον Αλέξη στο γάμο

Δεν θα αφήσει κανέναν και τίποτα να χαλάσει την ηρεμία που προσπαθεί να διατηρήσει στην οικογένειά της, ούτε καν συγγενή της. Ο Ανδρέας από τα πρώτα κιόλας επεισόδια θα μάθει για τον γάμο Αργυρώς και Αστέρη και η αντίδρασή του, ειδικά προς την Μαρίνα, δεν θα είναι καθόλου καλή, μιας και για εκείνον η βεντέτα είναι πάνω από όλα.

Η μία κουβέντα θα φέρει την άλλη και η Μαρίνα θα βγει εκτός ελέγχου και θα τον χαστουκίσει!

Πως θα αντιδράσει ο Ανδρέας και ποια θα είναι η γνώμη των υπολοίπων μελών της οικογένειας που θέλουν σασμό;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *