Σασμός: Η Καλλιόπη δίνει την ευχή της σε Αστέρη- Αργυρώ και είναι στο πλευρό τους

 

 

Σασμός: Η Καλλιόπη δίνει την ευχή της σε Αστέρη- Αργυρώ και είναι στο πλευρό τους

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες αφού η Καλλιόπη δίνει την ευχή της σε Αστέρη και Αργυρώ και είναι στο πλευρό τους.Σασμός: Η Καλλιόπη δίνει την ευχή της σε Αστέρη- Αργυρώ και είναι στο πλευρό τους

 

Ο Αστέρης  θα προτείνει στην Αργυρώ να παντρευτούν για να «χωνέψει» ο θείος της μια και καλή ότι η διχόνοια στην Άνω Ποριά δεν θα συνεχιστεί.

 

«Πώς θα σου φαινόταν να ορίζαμε άμεσα την ημερομηνία του γάμου μας και να το γιορτάζαμε με έναν ανοιχτό αρραβώνα;», θα την ρωτήσει και θα συνεχίσει «έτσι θα δώσουμε και στον Αντρέα το μήνυμα που πρέπει να πάρει».

Η Αργυρώ θα σοκαριστεί με τη δραστική του απόφαση, αλλά τελικά θα συμφωνήσει, αρκεί φυσικά να πάρουν και την ευχή της «καπετάνισσας». «Πήραμε αυτή την απόφαση έπειτα από πολλή σκέψη.

Θα κάνουμε έναν ανοιχτό αρραβώνα, εκεί θα ανακοινώσουμε τον γάμο και θα ορίσουμε την ημερομηνία» τονίζει στη μητέρα του ο Αστέρης και η Αργυρώ συμπληρώνει: «Για να δείξουμε και στον θείο Αντρέα πόσο όμορφα είναι όταν γιορτάζουμε όλοι μαζί, μονιασμένοι.

Και αυτήν τη φορά είστε η πρώτη που το μαθαίνετε». «Να το κάνετε. Να αρραβωνιαστείτε και να παντρευτείτε!

Και αυτήν τη φορά θα είμαι εκεί πρώτη απ’ όλους» τους απαντά και αυτό είναι το πρώτο μεγάλο βήμα στη σχέση της «καπετάνισσας» με τη νύφη της, αφού οι δυο γυναίκες στο μέλλον θα έρθουν πολύ κοντά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Γιώργης: «Ιουλία, έχεις ξεπέσει τόσο πολύ στα μάτια μου»

Το ζευγάρι λίγο αργότερα θα μαζέψει συγγενείς και φίλους και θα ανακοινώσει την απόφασή του.

Η συγκίνηση όλων θα είναι διάχυτη, μόνο ο Αντρέας θα δυσαρεστηθεί, αλλά θα προσπαθήσει να το κρύψει. Η αντίδρασή του όμως θα γίνει αντιληπτή από τον Παύλο και τον Αστέρη, γεγονός που θα τους βάλει σε περαιτέρω σκέψεις.

Παρόλα αυτά, την επόμενη μέρα ο Αστέρης θα πει στον Παντελή πως σε μια εβδομάδα θα γίνει ο αρραβώνας του στο καφενείο του χωριού. Εκείνος και η γυναίκα του δεν θα χάσουν χρόνο, θα ξεκινήσουν αμέσως τις ετοιμασίες προκειμένου να ευχαριστήσουν τις δύο οικογένειες.

Διαβάστε Επίσης  Παιδικό υπνοδωμάτιο: Πώς θα πετύχουμε την ισορροπία

Όμως ο γάμος θα καταλήξει σε τραγωδία…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *