Παγιδευμένοι: Η Άννα εσπευσμένα στο νοσοκομείο

 

 

Παγιδευμένοι: Η Άννα εσπευσμένα στο νοσοκομείο

 

Σοκαριστικές εξελίξεις έρχονται στον β’ κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι ειδικά όσον αφορά την Άννα και την υγεία της.Παγιδευμένοι: Η Άννα εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Όπως θα δούμε στα πρώτα επεισόδια, ο Δημήτρης θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να εντοπίσει την Άννα, γνωρίζοντας βρίσκεται σε κίνδυνο.

 

Συγκεκριμένα, μετά την απαγωγή της Άννας, όλοι περνούν πολύ δύσκολα, ειδικά ο εισαγγελέας.

Ο Σταύρος, βλέποντας τον Δημήτρη να καταρρέει, του λέει ότι θα κάνει τα πάντα για να βρει την Άννα σώα και αβλαβή. Τελικά, μαθαίνουν πως ο μανιακός δολοφόνος απήγαγε την Άννα και τα άλλα τέσσερα άτομα για να δημιουργήσει µε το αρρωστημένο του μυαλό μια άλλη οικογένεια, ενώ στο τέλος πρόκειται να τους βάλει να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ηγουμένη και Θέμης παγιδεύουν την Κασσιανή

Η Άννα θα ανοίξει τα παιδιά της και θα δει πως ο ένας από τους ομήρους του δολοφόνου είναι νεκρός και δίπλα του βρίσκεται ένα μαχαίρι αλλά και ένας άλλος άντρας, αναίσθητος.

Μάλιστα, όταν εκείνη θα πάει προς το μέρος του, θα καταλάβει πως πρόκειται για έναν δημοσιογράφο που συνεργάζεται εδώ και καιρό µε την Αστυνομία. Όταν η άλλη κοπέλα αντιλαμβάνεται πως η Άννα και ο δημοσιογράφος γνωρίζονται, γίνεται έξαλλη με αποτέλεσ,α η Άννα να την αρπάζει από τον λαιμό, λέγοντάς της να σταματήσει να φωνάζει, διαφορετικά θα τη σκοτώσει.

 

Λίγο μετά, ο Δηµήτρης μαζί µε τον Αντρέα σπεύδουν στη βίλα, στο πηγάδι της οποίας είχαν βρεθεί τα τέσσερα πτώματα, προκειμένου να ψάξουν ξανά ενώ ο δημοσιογράφος και η Άννα καταστρώνουν ένα σχέδιο για να μπορέσουν να αποδράσουν, µε τη νεαρή κοπέλα, ωστόσο, να µην τους εμπιστεύεται.

Διαβάστε Επίσης  Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια: 59 , 60

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι 2 γυναίκες να χτυπιούνται ανελέητα ενώ την ίδια στιγμή η κοπέλα αρπάζει το μαχαίρι που βρίσκεται στο πάτωμα και την απειλεί.

Το σκηνικό αυτό το βλέπουν Δημήτρης και Αντρέα με τον πρώτο να τρέχει και να σώζει τη ζωή της Άννας, όπως θα δούμε στον β’ κύκλο της σειράς Παγιδευμένοι.

Αμέσως την μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπως και τους υπόλοιπους, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *