Η Γη της Ελιάς: Τον παρακολουθούν 24 ώρες την ημέρα, για να τον…

 

 

Η Γη της Ελιάς: Τον παρακολουθούν 24 ώρες την ημέρα, για να τον…

 

Ο νέος κύκλος της σειράς του Mega, Η Γη της Ελιάς, θα επιστρέψει πιο δυναμικά από ποτέ, με τον Φίλιππο να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, και τον Σωτήρη Βαφέα να καιροφυλακτεί.Η Γη της Ελιάς: Τον παρακολουθούν 24 ώρες την ημέρα, για να τον…

 

Συγκεκριμένα, τόσο ο ίδιος ο Φίλιππος, όσο και η Χάιδω, έχουν μπει στο στόχαστρο των δολοφόνων, καθώς η δεύτερη στο παρελθόν είχε σκοτώσει τον Στέλιο Βαφέα, αδελφό του Σωτήρη, και του Μιλτιάδη.

Αυτός ήταν κι ο λόγος που ο Μιλτιάδης, δηλαδή ο αδερφός του, έφτασε στην Μάνη. Για να εκδικηθεί. Μάλιστα, λίγες μέρες αργότερα τον είδαμε να βάζει φωτιά στο σπίτι που ήταν η Χάιδω με την Βασιλική κι το μωρό.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις Χθες: Ο Σπύρος Και Ο Μιχάλης Έρχονται Σε Άγρια Σύγκρουση

Ωστόσο, ο Μιλτιάδης θα είναι αυτός που θα σώσει την Βασιλική από τον πνιγμό. Θα μετανιώσει για όσα έκανε και θα κάνει πίσω στο σχέδιο εκδίκησης. Όμως απέναντί του θα βρει τον αδερφό του, Σωτήρη, ο οποίος επίσης θα φτάσει στην Μάνη, όπως θα δούμε στα πρώτα επεισόδια, προκειμένου να εκπληρώσει τον σκοπό του.

Έτσι, βάζει στο μάτι τον Φίλιππο. Μια μέρα λοιπόν, που ο τελευταίος οδηγεί το αυτοκίνητό του, αντικρύζει έναν μαυροφορεμένο άντρα με κράνος πάνω σε μια τεράστια μηχανή. Είναι ο αδερφός του Βαφέα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης συμμαχεί με τον πατέρα του για την Μυρτάλη

Λίγα μέτρα πιο κάτω, του στήνει καρτέρι κι αρχίζει τους πυροβολισμούς στον Φίλιππο, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς, με τον τελευταίο να προλαβαίνει να το σκάσει και να σώσει την ζωή του.

Ο Φίλιππος γυρνά έντρομος σπίτι του και ενημερώνει τους δικούς του για το τι συνέβη, με την Χαίδω να είναι πια βέβαιη πως ξεκινά μια νέα βεντέτα. Ο Λυκούργος επιμένει να μιλήσουν στην αστυνομία για ότι συνέβη κι αυτό ακριβώς κάνουν.

Έτσι, ο Φίλιππος θα τεθεί υπό 24ωρη παρακολούθηση και προστασία από την αστυνομία.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *