Σασμός: Η πιο δύσκολή στιγμή της ζωής τους

 

Σασμός: Η πιο δύσκολή στιγμή της ζωής τους

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές καθώς θα δούμε την πιο δύσκολή στιγμή της ζωή τους.

 

Ραγδαίες εξελίξεις θα έχει ο Σασμός στα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου τα οποία έχουν ξεκινήσει γυρίσματα με την παρουσία και του Βασίλη Μπισμπίκη.

 

Η κατάσταση είναι κρίσιμη για τους Σταματάκηδες και κυρίως για τη Βασιλική η οποία θα κληθεί να διαλέξει ανάμεσα σε δύο κόσμους. Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τον Νικηφόρο να πυροβολεί τον Μαθιό, τη Βασιλική να χτυπάει με το αμάξι ενώ και η Καλλιόπη παθαίνει καρδιακή προσβολή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αναστασία καταλαβαίνει τα ψέματα της Αθηνάς

Οι τρεις του θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο όπου ο Μαθιός είναι στην πιο κρίσιμη κατάσταση. Η Καλλιόπη, παρά τις συμβουλές για ξεκούραση, ξενυχτάει στο πλάι του γιου της αγωνιώντας για την υγεία του.

Η Βασιλική από την άλλη έχει χτυπήσει και ξυπνάει μετά από μέρες. Τότε σιγά σιγά θυμάται αμυδρά τι έχει συμβεί. Θυμάται πως ο γιος της άκουσε αυτήν με την Καλλιόπη να μιλάνε για το πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και πως αυτή έτρεχε να τον προλάβει.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος διώχνει το Σίμο

Καταλαβαίνει πως κάτι κακό συνέβη και η Καλλιόπη με τον Αστέρη την ενημερώνουν για όλα επιβεβαιώνοντας τους φόβους της. Τρέμει στην ιδέα ότι ο γιος της έγινε σχεδόν φονιάς σκοτώνοντας μάλιστα τον πραγματικό του πατέρα ενώ ταυτόχρονα βάζει όλες τις δυνάμεις της για να επισκεφτεί τον Μαθιό στην εντατική.

Η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής της θα γίνει τώρα. Με ποιον θα προχωρήσει παρακάτω; Τον Μαθιό ή τον Νικηφόρο;

Πλέον μαζί αυτοί οι δύο δε γίνεται να είναι…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *