Ξεσπάει ο Ανδρέας Γεωργίου: «Καίγεται η Ελλάδα και αυτός αναρωτιέται αν »

Ξεσπάει ο Ανδρέας Γεωργίου: «Καίγεται η Ελλάδα και αυτός αναρωτιέται αν »Ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Τρίτης (22/8) ο Ανδρέας Γεωργίου, με αφορμή κάποιο post που έκανε ένας λογαριασμός στο Instagram και αναφερόταν σε δημοσίευμα για την προσωπική του ζωή.

Ο ηθοποιός σχολίασε στo προφίλ του στο Instagram πως τη στιγμή που η χώρα μας καίγεται ο ίδιος ταγκαρίστηκε σε μία ανάρτηση που αφορούσε το εν λόγω δημοσίευμα, κάτι που τον εξόργισε.

«Γιατί δεν βρίσκει γυναίκα ο Γεωργίου αναρωτιέται το δημοσίευμα. Μήπως επειδή είναι γκέι; Εσείς τι λέτε;» έγραφε η ανάρτηση και έκανε tag τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Αρετή: «Θα σε αφήσω στην ψάθα Καπερνάρο»

Ο Αντρέας Γεωργίου αναδημοσίευσε στο δικό του λογαριασμό στο Instagram το εν λόγω story και έγραψε: «Και με κάνει και ταγκ… Δηλαδή σήμερα καίγεται η Ελλάδα και ο δημοσιογράφος αυτός αναρωτιέται αν είμαι γκέι».

Ο γνωστός δημιουργός αλλά και ηθοποιός, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Τήνο για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Δεν γινόταν όμως να τον αφήσουν ασυγκίνητο όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας .

Ο ίδιος, πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες τον είδαμε να ανάβει κεράκια στην Παναγιά της Τήνου και να προσεύχεται για όλο τον κόσμο.

«Να είμαστε όλοι καλά… επιτέλους να σβήσουν οι φωτιές», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε ο Ανδρέας Γεωργίου.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *