Μηνιαίες Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023 για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

Μηνιαίες Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023 για όλα τα ζώδια από τον Κώστα ΛεφάκηΜηνιαίες Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023: Δες παρακάτω αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη. Ποιες εξελίξεις φέρνει ο 9ος μήνας της χρονιάς ανάλογα με το ζώδιο σου;

Ποιες εξελίξεις έρχονται τον Σεπτέμβριο για τα 12 ζώδια; Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη.

Κριός
Ο μήνας αυτός προβλέπεται επεισοδιακός, παράλληλα όμως επικοινωνιακός με ενδιαφέροντα γεγονότα στο στενό περιβάλλον. Η Αφροδίτη ευνοεί την αισθηματική και κοινωνική σας ζωή, ενώ σας φέρνει ποικιλία ενδιαφερόντων και συναντήσεων. Η σύμπτωση και το απρόοπτο θα παίξουν ευεργετικό ρόλο σε μια καθημερινότητα με διαρκείς μεταβολές. Ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων ορίζει μια νέα εποχή εξέλιξης και ευθυνών για τα επαγγελματικά σας. Φροντίστε να είστε συνεπείς, προσεκτικοί και υπεύθυνοι σε ότι αναλαμβάνετε καθώς τώρα έχετε την ευκαιρία να οργανωθείτε καλύτερα για το μέλλον.

 

Ταύρος
Τo πρώτο μισό του μήνα είστε αναγκασμένοι να ασχοληθείτε με τα πρακτικά σας θέματα. Έχετε καταφέρει να δρομολογήσετε εξελίξεις σε σημαντικά σας ζητήματα και τώρα χρειάζεται να τις βάλετε σε λειτουργία. Η Αφροδίτη στον Λέοντα σημαίνει ουσιαστική τύχη, αλλά ο Άρης από τον Ζυγό σας οδηγεί σε αντιθέσεις με το προσωπικό σας περιβάλλον. Κάποιοι εκεί σας πιέζουν να πάρετε πρωτοβουλίες, να υπερασπιστείτε δικά τους κεκτημένα και να κρατήσετε μια πιο ευνοϊκή στάση απέναντί τους. Το δεύτερο μισό, ο Δίας στο ζώδιό σας λειτουργεί προστατευτικά, με κάποιες καθυστερήσεις που θα αποδειχτούν πολύ ωφέλιμες για το μέλλον.

 

Δίδυμοι
Ο Σεπτέμβρης σας βοηθά να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας και να δώσετε ώθηση στα ενδιαφέροντα και στο συμφέρον σας. Παράλληλα σύμμαχοί σας παραμένουν η Αφροδίτη από τον Λέοντα και ο Άρης από τον Ζυγό. Κίνηση, συζητήσεις, νέες ιδέες, προτάσεις αλλά και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν. Μην ξοδέψετε το χρόνο και την δραστηριότητα σας άσκοπα και φροντίστε να συναναστρέφεστε με τους ανθρώπους εκείνους που όχι μόνο σας καταλαβαίνουν αλλά μπορούν να αποδειχτούν και χρήσιμοι. Επαγγελματικά ανοίγονται ενδιαφέροντες ορίζοντες αλλά θα απαιτήσουν κόπο και ευσυνειδησία.

 

Καρκίνος
Ο μήνας αυτός φέρνει πολλά καλά αλλά και μερικές δυσκολίες κυρίως στο προσωπικό σας περιβάλλον. Ανάλογα με τη σπουδαιότητα του ζητήματος που σας απασχολεί γίνεστε υποχρεωτικά πιο ευέλικτοι εκμεταλλευόμενοι έγκαιρα τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Αισθηματικά έχετε λόγους να είστε ευχαριστημένοι. Αν δεν τους διακρίνετε, σημαίνει ότι η ανασφάλειά σας έχει χτυπήσει κόκκινο, ή ότι τα απωθημένα σας δεν έχουν καλυφθεί. Η υγεία δέχεται ευνοϊκές επιρροές και προβλέπεται αν αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά το θέμα που σας απασχολεί. Τέλος οργανώστε καλά τυχόν ταξίδια, κατασκευές, μετακομίσεις ή έναρξη νέων δραστηριοτήτων .

Διαβάστε Επίσης  Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 

Λέων
Είναι η περίοδος που θα σας απασχολήσει η πρόοδός σας σε όλους τους τομείς. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να πορεύεται στο ζώδιό σας και να σας βοηθά να προβάλλεστε και να κερδίζετε έδαφος στις επιδιώξεις σας. Ο Άρης αυξάνει τη διπλωματία και την αποτελεσματικότητά σας. Οι ιδέες σας κερδίζουν τις εντυπώσεις αλλά πρέπει εσείς να οργανώσετε τον τρόπο και το περιβάλλον που θα λειτουργήσουν. Αισθηματικά, κάποιοι δίνετε συνέχεια σε μια καλοκαιρινή γνωριμία, ενώ άλλοι τακτοποιείτε ένα ζήτημα που ταλαιπώρησε τη σχέση σας. Εσείς που ετοιμάζεστε για σπουδές αποφύγετε να εγκλωβιστείτε σε γραφειοκρατικές διαδικασίες.

 

Παρθένος
Ο μήνας των γενεθλίων των περισσότερων από εσάς εξελίσσεται με ενδιαφέροντα γεγονότα και καταστάσεις. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα καλύπτει τα νώτα σας και σας βοηθά να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας. Ο Άρης στον Ζυγό επηρεάζει τα οικονομικά σας, προκαλώντας άλλοτε την ανάγκη για έξοδα χωρίς αντίκρισμα και άλλοτε φέρνοντας απρόοπτα μικρά έσοδα. Κάποιοι καταφέρνετε να βγείτε από ένα απαιτητικό επαγγελματικό περιβάλλον που πια δεν σας ενδιαφέρει και να αλλάξετε εργασία. Άλλοι καταφέρνετε να παρατείνετε τις διακοπές σας, ή να φεύγετε σε μικρές αποδράσεις. Οι περισσότεροι όμως είστε αισιόδοξοι για την τροπή που παίρνουν κάποια πράγματα.

 

Ζυγός
Ο Άρης στο ζώδιό σας επηρεάζει θετικά την ψυχολογία σας και σας βοηθά να κερδίσετε και πάλι την αυτοπεποίθησή σας. Οι προκλήσεις δεν θα λείψουν, αλλά οι περισσότερες θα αποδειχτούν χρήσιμες. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα βοηθά τους ελεύθερους με ευχάριστες γνωριμίες. Οι έχοντες σχέση βρίσκετε την χρυσή τομή και λύνετε κάποιες παρεξηγήσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Αν νιώθετε την ανάγκη να κάνετε διορθωτικές κινήσεις και να βελτιώσετε καταστάσεις στους κρίσιμους τομείς της ζωής σας, θυμηθείτε ότι, όλοι οι μεγάλοι πλανήτες είναι σε ανάδρομη πορεία και γι αυτό προχωρήστε ένα βήμα τη φορά!

 

Σκορπιός
Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας ανακουφιστικός αλλά ορισμένες στιγμές θα αποδειχτεί και λίγο ζόρικος. Η Αφροδίτη επιμελείται την δημόσια εικόνα σας και σας βοηθά να κάνετε καλύτερους ελιγμούς στα επαγγελματικά σας. Ο Άρης στον Ζυγό αναμοχλεύει συχνά τον συναισθηματικό σας κόσμο και παράλληλα σας βοηθάει να βρείτε λύσεις σε υποθέσεις οικονομικών εκκρεμοτήτων. Μην ξεχνάτε πως έχετε το ταλέντο να επιτυγχάνετε αυτό που θέλετε, αρκεί να το βάλετε στόχο. Αισθηματικά καλείστε να προσέξετε περισσότερο έναν άνθρωπο που σας αγαπά και να επιβεβαιώσετε τα δικά σας αισθήματα απέναντί του.

Διαβάστε Επίσης  Στο κρεβάτι με έναν Λέοντα

 

Τοξότης
Το πρώτο μισό του μήνα σας θέλει εύστοχους στις επιδιώξεις σας, αλλά όχι υπερβολικούς. Αρκετοί θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε ασάφειες που χρονίζουν και άλλοι θα επιχειρήσετε τα πρώτα βήματα μιας σειράς αλλαγών που θα σημαδέψουν τον επαγγελματικό τομέα στο προσεχές μέλλον. Τα αισθηματικά σας από την άλλη δέχονται θετικές επιρροές από την Αφροδίτη στον Λέοντα, ενώ ο Άρης από τον Ζυγό σας βοηθά να βρείτε λύσεις σε δυσκολίες και να πάρετε δίκαιες αποφάσεις. Καλοί οιωνοί προμηνύονται σε σπουδές, νέα σταδιοδρομία, ταξίδια και μετακινήσεις. Ένα μικρό διάστημα προσαρμογής κρίνεται αναγκαίο.

 

Αιγόκερως
Ο μήνας σας βοηθά να αναδιοργανωθείτε και να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη. Παραδεχτείτε τυχόν αστοχίες του παρελθόντος και ξεκινήστε τις προσπάθειες από άλλο σημείο. Το πρώτο μισό του μήνα θα φέρει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενώ το δεύτερο προβλέπεται πιο αποτελεσματικό. Αισθηματικά βρίσκετε τρόπο να συνεννοηθείτε με τον σύντροφό σας και να ξεπεράσετε σκοπέλους. Νέες γνωριμίες προβλέπονται για τους ελεύθερους γι αυτό μην αρνείστε προσκλήσεις και μη μένετε αδρανείς στο σαλόνι σας. Το απρόοπτο θα έχει ευχάριστη κατάληξη, αρκεί να μην βάλετε τη λογική σας να δίνει εξηγήσεις σε ότι σας συμβαίνει.

 

Υδροχόος
Η Αφροδίτη στο Λέοντα συμβάλει για μια αισθητή αποκατάσταση στις αισθηματικές και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Αποφασίστε να γίνετε πιο πρακτικοί στα καθημερινά σας προβλήματα. Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και εσείς παραμένετε στην διάθεση μιας ονειροπόλησης, ενώ ο ρυθμός των γεγονότων γίνεται όλο και πιο νευρικός. Μην είστε έτοιμοι να διακηρύξετε ότι το χρήμα δεν είναι το παν, μη χάνετε ευκαιρίες, μην αμελείτε εκκρεμότητες και μη ξεχνάτε το πορτοφόλι σας ανοικτό. Ερωτικά μπορεί να μην ζήσετε την πλήρη ικανοποίηση αλλά οι καλές στιγμές θα είναι περισσότερες.

 

Ιχθύες
Σχέσεις προσωπικές, συνεργασίες κάθε είδους και καριέρα είναι τομείς που πρέπει να τους προσέξετε και να τους επιμεληθείτε. Είναι αλήθεια πως αρχίζει μια νέα μεγάλη περίοδος για τη ζωής σας, όπου η εργασία σας θα έχει την πιο μεγάλη σημασία από κάθε τι άλλο. Η απόδοσή σας θα καθορίσει την μελλοντική σας εξέλιξη. Ο Άρης στο Ζυγό σας βοηθά να τακτοποιήσετε οικονομικές ή περιουσιακές υποθέσεις, ενώ ο Δίας στον Ταύρο συνεχίζει να διατηρεί σε υψηλά ποσοστά την δημοτικότητα, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr την ευελιξία σας στα δύσκολα και σας επιτρέπει να βλέπετε και την άλλη πλευρά των καταστάσεων που σας αφορούν!Μηνιαίες Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023 για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *