Ιδανικό ρόφημα για αδυνάτισμα!

 

Ιδανικό ρόφημα για αδυνάτισμα!

Ιδανικό ρόφημα για αδυνάτισμα

Η μαγική λέξη της εποχής μας! Ιδανικό ρόφημα για αδυνάτισμα

Oρισμένα βότανα μπορούν να συμβάλουν στην απώλεια βάρους, προσφέροντας μια πρόσθετη ώθηση στο ρυθμό του μεταβολισμού. Aυτό το επιτυγχάνουν χάρη στα ένζυμα και στις βιταμίνες που περιέχουν, τα οποία «ενεργοποιούν» τόσο τα όργανα που επεξεργάζονται το λίπος (π.χ. τη χοληδόχο κύστη, που ρευστοποιεί τα λίπη) όσο και τις απεκκριτικές οδούς του οργανισμού.

Υπάρχουν αρκετά μίγματα που θα μπορούσε να προτείνει κανείς και τα οποία έχουν την ικανότητα να μας βοηθήσουν στην προσπάθεια μας να χάσουμε μερικά από τα επιπλέον κιλά που πιθανόν να κουβαλάμε.

Διαβάστε Επίσης  Φυσικοί τρόποι ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος

Απαραίτητη προϋπόθεση στην ιστορία αυτή είναι να έχουμε πεισθεί οι ίδιοι ότι η χρήση ενός τέτοιου μίγματος εντάσσεται στην συνολική μας προσπάθεια που πρέπει να περιλαμβάνει πάνω από όλα μία σωστή διατροφή σε ποιότητα και ποσότητα.

 

Ένα τέτοιο λοιπόν μείγμα αποτελείται από:

πράσινο Τσάι (4 μέρη),
Λουίζα (2 μέρη),
Τσουκνίδα (1,5 μέρος),
Θυμάρι (0,3 μέρη) και
Δεντρολίβανο (0,4 μέρη).

Το έγχυμα παρασκευάζεται ρίχνοντας ένα φλιτζάνι βραστό νερό σε ένα κουταλάκι του γλυκού από το μείγμα. Το σκεπάζουμε για 5 λεπτά, σουρώνουμε και πίνουμε έως τρεις φορές την ημέρα.

Διαβάστε Επίσης  Αυτά είναι τα βότανα που κόβουν την όρεξη και βοηθούν στο αδυνάτισμα

Το αποτέλεσμα που επιθυμούμε, ακολουθείται, πάντα όπως είπαμε και αρχικά, από μία σωστή, ισορροπημένη, διατροφή, σε συνδυασμό με τα βότανα, αλλά καί λίγη άσκηση.

Με τον τρόπο αυτό, μπορούμε να έχουμε πολύ περισσότερα αποτελέσματα, χωρίς να ρισκάρουμε την φυσιολογική «ροή» τού οργανισμού μας.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *