Η Γη της Ελιάς: Ποιοι θα επιβιώσουν στο τέλος της σειράς;

 

Μπορεί να είναι πολύ νωρίς για να αναφερθούμε στο τέλος της σειράς «Η Γη της Ελιάς», καθώς η Βάνα Δημητρίου μας επιφυλάσσει πολλές ακόμα εκπλήξεις… όμως κάποιοι χαρακτήρες φαίνεται πως υπογράφουν από το τώρα το τέλος τους, λόγω των πράξεών τους.Η Γη της Ελιάς: Ποιοι θα επιβιώσουν στο τέλος της σειράς;

Μετά τον θάνατο του Δημήτρη και του Ανέστη στην πρώτη σεζόν, του Άρη, του Κίμωνα, της Μυρτάλης και του Αλέξη στην δεύτερη, πολλοί συνειδητοποιήσαν πως όλοι στο τέλος (εκτός της αδικοχαμένης Μυρτάλης και του Κίμωνα βέβαια) πληρώνουν τα λάθη τους, με τον χειρότερο τρόπο. Κάποιοι πεθαίνουν, άλλοι βασανίζονται και άλλοι ζουν μόνοι, φυλακισμένοι…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Οι μοναχές συμπονούν τη Χάιδω

Στην τρίτη σεζόν λοιπόν, θα δούμε πολλούς πρωταγωνιστές να μπλέκουν ξανά στα κυκλώματα της μαφίας. Ο Δημοσθένης, ο οποίος θα κληθεί επιτέλους να πληρώσει για όσα έπραξε.

Το κύκλωμα μεγαλώνει, αλλά πλέον εκτίθεται, και δρα όλο και πιο επικίνδυνα. Φυσικά, στο τέλος της σειράς “Η Γη της Ελιάς”, ο Δημοσθένης δε θα γλιτώσει. Θα πεθάνει, είτε αυτοκτονώντας, ή από τα χέρια του Ορέστη.

 

Από εκεί και πέρα κάποιοι χαρακτήρες θα έρθουν για λίγο στη Μάνη, όπως για παράδειγμα ένας νέος επενδυτής που θα φλερτάρει την Ισμήνη, ή όπως η νέα νεαρή σύντροφος του Δημοσθένη, αλλά και ο περιβόητος αδελφός του Μιλτιάδη, Σωτήρης Βαφέας.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο εισαγγελέας στριμώχνει άγρια την Καλλιόπη

Στο τέλος θα επιβιώσουν όσοι τάχθηκαν υπέρ του δικαίου, δηλαδή όλοι οι πρωταγωνιστές που κράτησαν την ψυχή τους καθαρή. Αγαπημένα μας πρόσωπα όπως η Βασιλική και ο Φίλιππος, ο Στάθης και Ιουλία, η χαμένη τους κορη, η Αριάδνη, που έρχεται επίσης στην Μάνη, και πολλοί βέβαια ακόμη, όπως ο Πότης και η Άννα.

Αναμένουμε τον τρίτο κύκλο με αγωνία!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *