Σασμός: Δυο αδέλφια θα χαθούν για πάντα – Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο

 

Σασμός: Δυο αδέλφια θα χαθούν για πάντα – Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο

Δύο αδέλφια, αναμένεται να χαθούν για πάντα.. Σασμός: Δυο αδέλφια θα χαθούν για πάντα – Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο

 

Οι εξελίξεις που έρχονται, κόβουν την ανάσα. Ο ένας μπαίνει στη φυλακή, ο άλλος τα παρατάει όλα και κάνει μια νέα αρχή, μακριά από όλους. Τι επιφυλάσσει το μέλλον για Σταύρο και Βαγγέλη, στη σειρά Σασμός;Σασμός: Δυο αδέλφια θα χαθούν για πάντα – Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Η Μιράντα αφήνει τον Ντίνο αλλά…

Ο Σταύρος παίρνει την μεγάλη απόφαση να σταματήσει τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει, ανάμεσα σε Αργυρώ και Αστέρη. Έτσι, επισκέπτεται ξανά την Κρήτη, για να υπογράψει μια και καλή την “απομάκρυνσή του” από τον Πετράκη.

Μάλιστα, ζητά από την Αργυρώ να τον αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.. Οι δυο τους αποχαιρετιούνται οριστικά και ο Σταύρος ετοιμάζεται να κάνει μια νέα αρχή, μακριά από όλους και από όλα.

Ενώ ο Σταύρος ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα, ο Βαγγέλης μένει πίσω και τραβάει τα μαλλιά του, στη σειρά Σασμός. Η Ντίνα τον πιάνει επ’ αυτοφώρω και τον σέρνει στη φυλακή, δίχως να δείχνει έλεος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μαθιός κλαίει μόλις μαθαίνει για τον γιο του

Ο Βαγγέλης τιμωρείται για το λάθος του να εμπιστευτεί τον Ευθύμη Φαρμάκη. Οι ώρες κυλούν αργά και βασανιστικά, σύμφωνα με το youfly.com για όλους. Η Ντίνα διαλύεται ψυχολογικά, όπως και όλη του οικογένεια. Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο..

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *