Η Γη της Ελιάς: Το νέο κορίτσι, ο εκδικητής, ο επενδυτής και η σύντροφος

 

 

Η Γη της Ελιάς: Το νέο κορίτσι, ο εκδικητής, ο επενδυτής και η σύντροφος

 

Τρομερές εξελίξεις και νέα πρόσωπα έρχονται στον τρίτο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» καθώς νέοι χαρακτήρες εισβάλουν στη σειρά παίζοντας σημαντικό ρόλο στη συνέχεια και αλλάζοντας τα έως τώρα δεδομένα στις ζωές των πρωταγωνιστών.Η Γη της Ελιάς: Το νέο κορίτσι, ο εκδικητής, ο επενδυτής και η σύντροφος

 

Αριάδνη Καπερνάρου

 

Η Αριάδνη Καπερνάρου που θα υποδυθεί η 23χρονη Ειρήνη Τάσσου, είναι ένας από τους νέους χαρακτήρες που θα δούμε στον γ’ κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς». Πρόκειται για την χαμένη κόρη της Ιουλίας και του Στάθη, που από τη στιγμή που θα φτάσει στην Μάνη θα φέρει τα πάνω κάτω μπαίνοντας σιγά σιγά για τα καλά στην οικογένεια Βρεττάκου.

Η ίδια είναι εξοργισμένη από την εγκατάλειψη των γονιών της και έτσι η σχέση της μαζί τους θα είναι τεταμένη τουλάχιστον αρχικά, ενώ η Ιουλία, θέλοντας να εξασφαλίσει το μέλλον της κόρης της, θέλει να την συμπεριλάβουν στην περιουσία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έγκυος η Ιουλία! Πως αντιδρά ο Γιώργης;

Σωτήρης Βαφέας

Ο Σωτήρης Βαφέας εισβάλει στο τρίτο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς». Πρόκειται για ένα σκληρό χαρακτήρα, άνθρωπο της νύχτας που έρχεται για να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του αδελφού του Στέλιου Βαφέα που σκότωσε η Χάιδω. Με τη βοήθεια του ετεροθαλή αδελφού του Μιλτιάδη πιάνει δουλειά στα κτήματα των Βρετάκων, παρακολουθώντας τις κινήσεις της οικογένειας Στεφανέα. Στόχος του είναι ο Φίλιππος που γνωρίζει ότι βγάζοντας τον από τη μέση θα κάνει τη Χάιδω να πονέσει πολύ.

Νέα σύντροφος του Δημοσθένη

Ένα από τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στον γ’ κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», είναι η νέα σύντροφος του Δημοσθένη, την οποία χρησιμοποιεί για να εκδικηθεί την Ασπασία, μετά την αποκάλυψή της ότι η Ειρήνη είναι κόρη του Πέτρου Στεφανέα. Η νεαρή κοπέλα θα φέρει πολύ μεγάλη αναστάτωση στη ζωή της Ασπασίας, που δεν θα σχετίζεται με ερωτικούς λόγους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το χτύπημα στην Ασπασία θα είναι φρικτό με όλη τη σημασία της λέξης.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ έρχονται κοντά

Νέος Επενδυτής

Την εμφάνιση του τη νέα σεζόν θα κάνει ένα πρόσωπο που θα ταράξει τη σχέση του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης. Είναι ένας νέος επενδυτής που φτάνει στην Μάνη και ζητά να μπει συνέταιρος της στην εταιρία καλλυντικών αγοράζοντας ένα ποσοστό.

Η Ισμήνη βλέπει θετικά την πρόταση αυτή και προχωρά. Ο άντρας αυτός όμως δεν περιορίζεται μόνο στην εταιρία καλλυντικών αλλά δείχνει παράλληλα ενδιαφέρον και για την ίδια την Ισμήνη φλερτάροντας την ανοιχτά, κάτι που φέρνει ρήξεις στον γάμο της με τον Κωνσταντίνο.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *