Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης γίνεται φονιάς

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης γίνεται φονιάς

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Ορέστης γίνεται φονιάς.

 

Στο πλευρό της Δήμητρας θα δούμε τον Ορέστη. Ο οποίος θέλει κι εκείνος να δικαιώσει την μνήμη του Κίμωνα σαν ένα ελάχιστο ευχαριστώ για όσα του πρόσφερε μετά το θάνατο του.

 

Το ζευγάρι θα αρχίσει να ερευνά και πάλι την σκοτεινή υπόθεση. Στο μικροσκόπιο θα μπει ξανά ο αδίστακτος Δημοσθένης που αν και γεμάτος τύψεις θεωρεί πως έριξε στάχτη στα μάτια όλων σε σχέση με το θάνατο του γιου του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το προφίλ του Σωτήρη Βαφέα

Δεν θα είναι όμως τόσο εύκολο να κρυφτεί καθώς έχει κάνει μεγάλα και ριψοκίνδυνα ανοίγματα στον υπόκοσμο. Σύντομα οι δύο νέοι θα τον βάλουν στο στόχαστρο με σκοπό να τον ξεσκεπάσουν και θα τα καταφέρουν με ένα ανατρεπτικό κόλπο.

Στην συνέχεια όμως η Δήμητρα θα του στήσει μια παγίδα έτσι ώστε να τον συλλάβει. Όμως θα συμβεί το αναπάντεχο. Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες του daddy-cool.gr Την στιγμή που η Δήμητρα πάει να τον συλλάβει ο Δημοσθένης βγάζει όπλο και την σημαδεύει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τραγικές εξελίξεις μόλις μάθει ο Αλέξης τη σχέση Μυρτάλης Νικήτα

Τα πράγματα δεν θα μείνουν εκεί καθώς λίγο πιο πέρα βρίσκεται ο Ορέστης κρυμμένος και αφού βλέπει την κοπέλα του να βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση πέφτει πάνω στον Δημοσθένη για να την σώσει.

Πάνω στην πάλη ακούγεται ένας πυροβολισμός. Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες το όπλο εκπυρσοκρότει και ο Δημοσθένης είναι νεκρός.

Τι θα γίνει στην συνέχεια;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *