Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής μπροστά σε μια μεγάλη πρόκλησηΝέο επεισόδιο θα δούμε απόψε (29/11) στη σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει» με καθηλωτικές εξελίξεις καθώς ο Στρατής θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια μεγάλη πρόκληση.

Ο Στρατής στα χέρια του Χρήστου

Αυτή η νύχτα μένει απόψε 29/11

O Χρήστος ετοιμάζει μια έκπληξη για την οικογένειά του που θα αλλάξει το μέλλον όλων και ο Στρατής βρίσκεται για πρώτη φορά στα χέρια του. Ενώ όλοι βρίσκονται μπλεγμένοι στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», απόψε 29/11 τόσο η Ζέτα όσο και ο κόσμος του μαγαζιού αγωνιούν και ο Στρατής βρίσκεται ν’ αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη πρόκληση ως τώρα, τον ασφυκτικό κλοιό που στήνει γύρω του ο Αλέξανδρος και που οδηγεί πάντα στη Μαρίνα.

 

Νέο επεισόδιο θα δούμε απόψε (29/11) στη σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει» με καθηλωτικές εξελίξεις καθώς ο Στρατής θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια μεγάλη πρόκληση. Ο Στρατής στα χέρια του Χρήστου Αυτή η νύχτα μένει απόψε 29/11 O Χρήστος ετοιμάζει μια έκπληξη για την οικογένειά του που θα αλλάξει το μέλλον όλων και ο Στρατής βρίσκεται για πρώτη φορά στα χέρια του. Ενώ όλοι βρίσκονται μπλεγμένοι στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», απόψε 29/11 τόσο η Ζέτα όσο και ο κόσμος του μαγαζιού αγωνιούν και ο Στρατής βρίσκεται ν’ αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη πρόκληση ως τώρα, τον ασφυκτικό κλοιό που στήνει γύρω του ο Αλέξανδρος και που οδηγεί πάντα στη Μαρίνα. Εντωμεταξύ ο Στέλιος ψάχνει να βρει τον Χρήστο για να του ανακοινώσει τη σύλληψη, ενώ ο Γιώργης φέρνει τον Μίλτο στο σπίτι του και περιποιείται τις πληγές του.

Εντωμεταξύ ο Στέλιος ψάχνει να βρει τον Χρήστο για να του ανακοινώσει τη σύλληψη, ενώ ο Γιώργης φέρνει τον Μίλτο στο σπίτι του και περιποιείται τις πληγές του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *