Η Γη της Ελιάς: Πρώτα τρομάζει και μετά τον παντρεύεται;

 

 

Η Γη της Ελιάς: Πρώτα τρομάζει και μετά τον παντρεύεται;

 

Τα συναισθήματα του Πότη για την Άννα δεν θα μείνουν για πάρα πολύ καιρό ακόμη κρυφά στην Γη της Ελιάς.Η Γη της Ελιάς: Πρώτα τρομάζει και μετά τον παντρεύεται;

 

Στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης μας σειράς, ο καφετζής θα ανοίξει την καρδιά του και θα πει όλη την αλήθεια για το πώς αισθάνεται για την καλύτερή του φίλη.

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers που κυκλοφορούν, η Άννα δεν θα μπορέσει να χωνέψει εύκολα ότι ο κολλητός της φίλος είναι ερωτευμένος μαζί της. Έρχονται καυτές νύχτες πάθους ανάμεσά τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι δυο τους θα μπουν κατευθείαν σε μία ρουτίνα σχέσης.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Η Μυρτάλη ξεσπά: «Φονιά, θα πληρώσεις!»

Η Άννα θα χρειαστεί χρόνο για να συνειδητοποιήσει πως τόσο καιρό είχε δίπλα της έναν άνθρωπο που την αγαπούσε πραγματικά. Ο Πότης θα πληγωθεί έντονα από την απότομη συμπεριφορά της και από την αλλαγή στη στάση της.

 

Τα συναισθήματα του Πότη για την Άννα δεν θα μείνουν για πάρα πολύ καιρό ακόμη κρυφά στην Γη της Ελιάς… Τι θα συμβεί;

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Πότης και η Άννα δεν θα είναι μαζί στην Γη της Ελιάς. Μέχρι να αφεθούν και οι δύο στον μεγάλο τους έρωτα, θα περάσουν από σαράντα κύματα..

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς Spoiler: Μυστικός γάμος για Βασιλική και Φίλιππο

Η αντίδραση της Άννας προβλέπεται έντονη και για πολλούς ξεκαρδιστική. Άραγε, θα επιμείνει ο Πότης ή θα παρατήσει τις προσπάθειες, για να την κατακτήσει;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *