Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας ως 20/08/2023 για όλα τα ζώδια

 

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας ως 20/08/2023 για όλα τα ζώδια

Η Άση Μπήλιου κάνει τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας ως 20/08/2023 για όλα τα ζώδια. Θα μπούμε σε ερωτικές περιπέτειες που θα ανεβάσουν τη λίμπιντο στα ύψη ή θα έχουμε συναντήσεις που θα είναι έντονες και παθιασμένες.

 

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις από 19/06/2023 ως 25/06/2023 για όλα τα ζώδια

Το τρίγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Χείρωνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας έρχεται για να γλυκάνει την καρδιά μας και για να μας βοηθήσει να επουλώσουμε τις πληγές μας και να γιατρέψουμε τραύματα του παρελθόντος. Άνθρωποι που συναντάμε τώρα θα μας δώσουν μια ανάσα ανακούφισης, θα μας κατανοήσουν και θα μας αποδεχτούν ολοκληρωτικά. Ωστόσο, στις 16/08/2023 το κλίμα αλλάζει αφού η Νέα Σελήνη του μήνα στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα φέρνει απρόοπτα, εκπλήξεις, πρόσκαιρους χωρισμούς ή αναπάντεχες επανασυνδέσεις. Θα δυσκολευτούμε να κάνουμε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις και θα νιώσουμε την ανάγκη να αποδεσμευτούμε από ανθρώπους και καταστάσεις που μας καταπιέζουν ή που δεν μας επιτρέπουν να είμαστε ο εαυτός μας.

Η Νέα αυτή Σελήνη μας λέει ότι αν θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά, θα πρέπει να ξεβολευτούμε και να ακολουθήσουμε την καρδιά μας, ανεξάρτητα από το κόστος που μπορεί να έχει κάτι τέτοιο. Η συμμετοχή της ανάδρομης Αφροδίτης μας ωθεί να επανεξετάσουμε τις σχέσεις μας και να αναλογιστούμε τι μας αξίζει και τι όχι. Ετοιμαστείτε λοιπόν για σημαντικές αποκαλύψεις που θα ανατρέψουν τα δεδομένα ή για νέες γνωριμίες που θα φέρουν τα πάνω – κάτω. Αργότερα την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Άρη – Ουρανού μας χαρίζει τόλμη και μας δίνει το κίνητρο να δράσουμε και πάρουμε πρωτοβουλίες στον έρωτα.

Καλούμαστε να πάρουμε ρίσκα, να ανανεωθούμε και να πειραματιστούμε στο σεξουαλικό κομμάτι. Θα μπούμε σε ερωτικές περιπέτειες που θα ανεβάσουν τη λίμπιντο στα ύψη ή θα έχουμε συναντήσεις που θα είναι έντονες και παθιασμένες αλλά μπορεί να μην έχουν σταθερότητα και διάρκεια στο χρόνο.

 

 

ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια επανεκκίνηση στην ερωτική σας ζωή, να επανεκτιμήσετε τις σχέσεις σας και να βάλετε σε πρώτο πλάνο τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Εκπέμπετε σιγουριά και αυτοπεποίθηση και είστε πρόθυμοι να φτάσετε στα άκρα ή να κάνετε μια υπέρβαση προκειμένου να πάρετε αυτό που θέλετε. Εάν λοιπόν είστε μέσα σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί, τώρα μπορεί να αποστασιοποιηθείτε ή να διεκδικήσετε περισσότερο χώρο και χρόνο για τον εαυτό σας. Εκπροσωπείτε άλλωστε ένα ζώδιο που δεν συμβιβάζεται εύκολα και δεν θα δώσετε πολλές ευκαιρίες εάν νιώθετε ότι οι άλλοι δεν εκτιμάνε τον πραγματικό σας εαυτό.

Αν είστε αδέσμευτοι, μια αναπάντεχη γνωριμία ή μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο θα σας γεμίσει χαρά και ενθουσιασμό όμως δεν θα πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Σε κάθε περίπτωση, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά αυτές τις ημέρες και να μη διστάσετε να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και να λάμψετε. Αν είστε μέσα σε μια ικανοποιητική σχέση, τότε αυτές οι ημέρες προσφέρονται για να ανανεωθείτε ερωτικά, να βγείτε από τη ρουτίνα και να κάνετε ευχάριστες εκπλήξεις ο ένας στον άλλον.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα θα φέρει στο επίκεντρο θέματα σπιτιού και οικογένειας. Ο Ουρανός από το ζώδιο σας θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές που θέλατε εδώ και καιρό, επομένως μπορεί αρκετοί από εσάς να πάρετε την απόφαση να μετακομίσετε, να συγκατοικήσετε ή να αλλάξετε τόπο κατοικίας. To πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα αφήσετε πίσω σας λάθη και πληγές του παρελθόντος και θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη συναισθηματική σας ζωή.

Δείτε ακόμα: Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας 14/08/2023 ως 20/08/2023 από την Βίκυ Δρόσου
Καλείστε να απαλλαγείτε από τοξικές συνήθειες ή σχέσεις εξάρτησης που σας βαραίνουν και να προχωρήσετε μπροστά έχοντας στο πλευρό σας ανθρώπους που σας προσφέρουν ασφάλεια και ταυτόχρονα σας αποδέχονται γι’ αυτό που είστε. Μια ανάμνηση από το παρελθόν ή μια ξαφνική επανεμφάνιση ενός προσώπου μπορεί να σας αναστατώσει, όμως θα πρέπει να θυμάστε πως δεν έχετε χώρο πλέον στη ζωή σας για ανθρώπους που σας κρατάνε πίσω και σας έχουν αποδείξει ότι δεν είναι συναισθηματικά διαθέσιμοι.

Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού στις 16/08 θα τονώσει την σεξουαλική σας ζωή και θα σας κάνει ακαταμάχητους στους άλλους, επομένως μη διστάσετε να μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι και να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το τρίγωνο Αφροδίτης – Χείρωνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας μιλάει για κατανόηση και ενσυναίσθηση και φέρνει όμορφες συζητήσεις και επαφές. Οι φίλοι θα είναι δίπλα σας και θα σας δώσουν πολύτιμες συμβουλές και θα σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε το σωστό μονοπάτι ώστε να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο θετικό πρίσμα. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να κάνετε μια γνωριμία στο διαδίκτυο που θα τονώσει το ηθικό σας. Στα μέσα της εβδομάδας, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεωθείτε, να ταξιδέψετε και να έρθετε σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Η κοινωνική σας ζωή είναι στο επίκεντρο και δεν αποκλείεται να έχετε μια αναπάντεχη συνάντηση ή μια γνωριμία που θα αλλάξει τα δεδομένα στην καθημερινότητα σας. Θα κάνετε αποκαλυπτικές συζητήσεις και θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε στους άλλους όσα σκέφτεστε και όσα έχετε στο μυαλό σας, ακόμα κι αν υπάρξουν αντιδράσεις. Η ουσία είναι να είστε αυθεντικοί και να μην προσποιείστε κάτι που δεν είστε. Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού στις 16/08 σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές στο χώρο του σπιτιού, αρκεί να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην συγκρουστείτε με συγγενείς ή με αγαπημένα πρόσωπα.

Διαβάστε Επίσης  Τι φέρνει το πέρασμα της Σελήνης στον Καρκίνο στις 11 Απριλίου

 

KAΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η εβδομάδα επιφυλάσσει εκπλήξεις για εσάς και μπορεί να φέρει συναντήσεις από το πουθενά ή νέες γνωριμίες μέσα από παρέες ή μέσα από το διαδίκτυο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί αυτές τις ημέρες να κλονιστεί μια φιλική σχέση ή να απομακρυνθείτε από ένα πρόσωπο που μέχρι τώρα θεωρούσε ότι είστε δεδομένος-η στη ζωή του-ης. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σας καλεί να επαναπροσδιορίσετε την αξία σας αλλά και την αξία των ανθρώπων που έχετε δίπλα σας.

Θα αναρωτηθείτε εάν είστε μέσα σε μια κατάσταση που σας προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα ή αν θα πρέπει να χτίσετε τη σχέση σας σε νέες βάσεις. Επιπλέον, αυτές οι ημέρες μπορεί να φέρουν οικονομική αστάθεια και απρόοπτα έξοδα, με αποτέλεσμα να φέρουν εντάσεις με το ταίρι σας. Αν είστε αδέσμευτοι, το εκρηκτικό τρίγωνο Άρη – Ουρανού στις 16/08 αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να κάνετε νέες, παθιασμένες γνωριμίες, να στείλετε ένα τολμηρό μήνυμα ή για να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας σε ένα πρόσωπο.

 

ΛΕΩΝ
Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο στις 16/08 σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή και να κάνετε επιτέλους τις αλλαγές που διστάζετε τόσο καιρό. Θέλετε να νιώσετε αγάπη και αποδοχή για αυτό που πραγματικά είστε και δεν θα δεχτείτε να κάνετε άλλες υποχωρήσεις μόνο και μόνο για να μην έρθετε σε σύγκρουση με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Το φεγγάρι αυτό σας γεμίζει με αυτοπεποίθηση και σιγουριά και αισθάνεστε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα και τίποτα δε μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις επιθυμίες σας. Θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας, αρκεί να είστε και οι δύο έτοιμοι για ριζικές αλλαγές.

Ωστόσο, ο ανατρεπτικός Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με εκπλήξεις και αποκαλύψεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα ή μπορεί να φέρουν ακόμα και ρήξεις. Αν είστε αδέσμευτοι, οι ημέρες αυτές μπορεί να φέρουν στο δρόμο σας μια αναπάντεχη γνωριμία ή επαφές με άτομα που μπορεί να είχαν απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να βάλετε σε πρώτο πλάνο τον εαυτό σας και να μην πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις εάν είστε μπροστά σε ένα δίλημμα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στις 16/08 σας καλεί να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα με το παρελθόν, να θεραπεύσετε τις πληγές σας και να αφήσετε οριστικά πίσω σας όλα εκείνα που σας βαραίνουν. Αυτό το φεγγάρι προσφέρεται για να κάνετε μια ενδοσκόπηση, να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να δείτε τι λάθη κάνατε ώστε να μην τα επαναλάβετε. Ίσως να αναζητήσετε την ηρεμία σας και να αποφύγετε τις κοινωνικές εξόδους αυτές τις ημέρες, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ριζικές αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή.

Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε απρόοπτα και εκπλήξεις ειδικά αν είστε σε ένα ταξίδι ή να έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο που έχετε ανοιχτούς λογαριασμούς. Προσπαθήστε να μην ενδώσετε σε πειρασμούς και να μην αφεθείτε ολοκληρωτικά σε ένα πρόσωπο που σας δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες. Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού στα μέσα της εβδομάδας θα σας χαρίσει τόλμη και θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία και να αποδεσμευτείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που σας περιορίζουν.

Αν δεν είστε ήδη σε σχέση, μπορεί να κάνετε μια αναπάντεχη νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει ή να εμπλακείτε σε μια ερωτική περιπέτεια που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας.

 

ΖΥΓΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας πραγματοποιείται το τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και στον Χείρωνα, μια όψη που δημιουργεί γλυκό και ρομαντικό κλίμα και σας δίνει την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο ή να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις που σας πίκραναν. Στις 16/08 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα μιλάει για ανανέωση και σας βοηθάει να βελτιώσετε την κοινωνική σας ζωή. Οι φίλοι θα είναι στο πλευρό σας και θα υποστηρίζουν τις επιλογές σας, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε αναπάντεχες συναντήσεις ή να βρεθείτε με ανθρώπους που είχατε να δείτε πολύ καιρό.

Από την άλλη πλευρά όμως, αυτές οι ημέρες κρύβουν απρόοπτα και εντάσεις και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να συγκρουστείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο ή να αποστασιοποιηθείτε από ένα φιλικό πρόσωπο που αισθάνεστε ότι δεν σας ταιριάζει. Ίσως το φεγγάρι αυτό να φέρει στην επιφάνεια κάτι που αγνοούσατε, το οποίο θα κλονίσει την εμπιστοσύνη σας απέναντι στο ταίρι σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία μέσω μιας παρέας ή μέσα από το διαδίκτυο και μπορεί κάποιοι από εσάς να εμπλακείτε σε μια παράνομη ερωτική ιστορία η οποία όμως θα εκτοξεύσει στα ύψη τη λίμπιντο σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εκπροσωπείτε ένα ζώδιο που θέλει να τα έχει όλα υπό έλεγχο, όμως είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια με τον Ουρανό απέναντι σας, είστε σε μια φάση αναπάντεχων αλλαγών μέσα στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων που είναι εντελώς έξω από τον έλεγχο σας. Στις 16/08 το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού κρύβει εκπλήξεις για εσάς και είναι πολύ πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με μια αποκάλυψη ή με μια συνειδητοποίηση που θα σας κλονίσει.

Μπορεί κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να πάρετε χωριστούς δρόμους με ένα πρόσωπο ή να αποστασιοποιηθείτε από μια κατάσταση που είναι καταπιεστική για εσάς. Από την άλλη πλευρά, εάν εσείς φέρεστε καταπιεστικά απέναντι στο ταίρι σας, τώρα μπορεί να αντιδράσει και να διεκδικήσει περισσότερη ελευθερία. Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα την ίδια ημέρα σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα στην κοινωνική σας ζωή και αυτό σημαίνει ότι χρειάζεστε δίπλα σας ανθρώπους που υποστηρίζουν τους στόχους και το όραμα σας και όχι ανθρώπους που σας φορτώνουν με επιπλέον υποχρεώσεις και απαιτήσεις.

Διαβάστε Επίσης  Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 03 Ιουλίου έως 09 Ιουλίου 2023 για όλα τα ζώδια

Αν είστε αδέσμευτοι, με το τρίγωνο Άρη – Ουρανού θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, ενώ δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό ή να κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία μέσα διαδικτύου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με θετική διάθεση για εσάς αφού το τρίγωνο Αφροδίτης – Χείρωνα στις 14/08, είναι μια ευνοϊκή όψη που φέρνει όμορφες ερωτικές στιγμές μέσα στις σχέσεις σας. Θα αφήσετε πίσω καταστάσεις και ανθρώπους που σας πίκραναν και θα πιστέψετε ξανά στον έρωτα αλλά και στον ίδιο σας τον εαυτό. Στις 16/08 η Νέα Σελήνη του μήνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα σας δίνει την ευκαιρία για να ανανεωθείτε και να πάρετε επιτέλους ένα ρίσκο που σκεφτόσασταν εδώ και καιρό.

Αν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να κάνετε μια ερωτική γνωριμία σε ένα ταξίδι σας ή να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θα αλλάξουν εντελώς την κοσμοθεωρία σας και θα σας βοηθήσουν να δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια πιο αισιόδοξη ματιά. Μπορεί να μην είστε σε φάση για να δεσμευτείτε ουσιαστικά ή για να αφοσιωθείτε σε ένα πρόσωπο, όμως αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να βάλετε την περιπέτεια στη καθημερινότητα σας, να επανεξετάσετε τους στόχους σας και να δείτε τι σας δίνει νόημα στη ζωή σας.

Ακόμα όμως κι αν είστε ήδη μέσα σχέση, είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεστε ελεύθεροι μέσα σε αυτή, να αποκτάτε νέες εμπειρίες και να μην παύετε να εξελίσσεστε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή η εβδομάδα σας καλεί να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας. H επιθυμία σας να συνδεθείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο είναι παρούσα, όμως μπορεί για κάποιο λόγο οι συνθήκες να μην είναι ευνοϊκές τώρα ή να αισθάνεστε ότι το άλλο άτομο κάνει πίσω για δικούς του λόγους. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να πάρετε στα χέρια σας τον έλεγχο της αισθηματικής σας ζωής και αν χρειαστεί να αφήσετε οριστικά πίσω σας καταστάσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους ή πρόσωπα που είναι με κάποιο τρόπο τοξικά για εσάς.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα συμβιβαστείτε με μια επιφανειακή σχέση ή με μια κατάσταση που δεν έχει πάθος και δεν σας συγκινεί συναισθηματικά. Αν είστε σε μια ικανοποιητική σχέση, εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας και να ζήσετε έντονες σεξουαλικές στιγμές. Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού στις 16/08 σας υπενθυμίζει ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να είστε τολμηροί και να πάρετε ρίσκα.

Αν είστε αδέσμευτοι, αυτή η όψη μπορεί να φέρει μια καινούργια περιπέτεια στη ζωή σας η οποία θα σας ενθουσιάσει, όμως μην έχετε μεγάλες προσδοκίες και απολαύστε τη στιγμή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι γεγονός ότι αυτός ο Αύγουστος είναι αφιερωμένος στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, επομένως είναι δύσκολο να μην σας απασχολεί η αισθηματική σας ζωή αυτό το διάστημα. Κάποιοι από εσάς περνάτε κρίση μέσα στη σχέση σας, άλλοι είστε μπροστά σε διλήμματα και άλλοι αισθάνεστε ότι θέλετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να κάνετε μια νέα αρχή. Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με το ευνοϊκό τρίγωνο Αφροδίτης – Χείρωνα στις 14/08, μια όψη που φέρνει ρομαντισμό, κατανόηση και γλυκιά διάθεση μέσα στις σχέσεις σας.

Κάποιοι από εσάς θα επανασυνδεθείτε με ένα πρόσωπο ή θα έχετε μια συνάντηση που θα σας γλυκάνει και θα σας βοηθήσει να απαλύνετε τραύματα του παρελθόντος. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 16/08 στο ζώδιο του Λέοντα σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια επανεκκίνηση στην ερωτική σας ζωή και να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις σας. Είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με αποκαλύψεις ή συνειδητοποιήσεις που θα σας κάνουν να διακόψετε μια σχέση ή να απομακρυνθείτε από ένα πρόσωπο.

Αν είστε αδέσμευτοι, αυτές οι ημέρες κρύβουν αναπάντεχες γνωριμίες, επανασυνδέσεις και επιστροφές ατόμων που θα σας αναστατώσουν. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και λογικοί και να μη βιαστείτε να τα τινάξετε όλα στον αέρα για μια παρόρμηση της στιγμής.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα στις 16/08 κρύβει απρόοπτα που μπορεί να ταράξουν την καθημερινότητα σας και να μην σας επιτρέψουν να απολαύσετε όμορφες και ανέμελες στιγμές. Δεν αποκλείεται να εξελιχθεί ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα στο χώρο εργασίας σας ή να έχετε μια αποκαλυπτική κουβέντα με ένα πρόσωπο που θα σας ταρακουνήσει.

Είτε είστε μέσα σε μια σχέση είτε όχι, καλείστε αυτές τις ημέρες να βρείτε τις ισορροπίες σας, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα άγχη και τις υποχρεώσεις. Αν είστε διακοπές, προσέξτε λίγο παραπάνω τις συζητήσεις που κάνετε με τους άλλους και μη βγάλετε βεβιασμένα συμπεράσματα για ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. Ο Άρης εξακολουθεί άλλωστε να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και αυτό σημαίνει ότι μπορεί εύκολα να δημιουργηθούν εντάσεις με τους γύρω σας.

Αν είστε αδέσμευτοι, το τρίγωνο Άρη – Ουρανού, σύμφωνα με το asibiliou.gr θα ανεβάσει στα ύψη την ερωτική διάθεση και δεν αποκλείεται να έχετε μια παθιασμένη συνάντηση ή να κάνετε μια νέα γνωριμία που μπορεί να είναι εφήμερη αλλά θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *