Παγιδευμένοι: Aυτή βάφει με αίμα τα χέρια της στον β’ κύκλο

 

 

Παγιδευμένοι: Aυτή βάφει με αίμα τα χέρια της στον β’ κύκλο

 

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στον β’ κύκλο της σειράς του ANT1 «Παγιδευμένοι», με τη Λίνα να βάφει τα χέρια της με αίμα στα νέα επεισόδια.Παγιδευμένοι: Aυτή βάφει με αίμα τα χέρια της στον β’ κύκλο

Ο Άκης πέφτει νεκρός

Ο Θοδωρής αποφυλακίζεται. Λίγες μέρες μετά συναντά τον Άκη, αλλά οι δυο νεαροί διαπληκτίζονται και ο Άκης βγάζει όπλο και το στρέφει εναντίον του.

Δίπλα στον Θοδωρή βρίσκεται η Λίνα, η οποία βλέποντας τον να κινδυνεύει, παίρνει ένα τούβλο και χτυπάει τον Άκη στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Όταν η αστυνομία θα φτάσει στο σημείο ο Θοδωρής και η Λίνα θα κινδυνεύσουν να συλληφθούν.

Διαβάστε Επίσης  Εκτός Υπηρεσίας: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την πρεμιέρα

Τότε όμως, σαν από μηχανής θεός, θα εμφανιστεί ο Γεράσιμος, που από τη στιγμή που αφέθηκε ελεύθερος ο εγγονός του, παρακολουθεί κάθε του κίνηση και θα ισχυριστεί πως εκείνος σκότωσε τον Άκη.

«Εγώ σκότωσα τον Άκη», λέει και τα παιδιά μένουν άναυδα.Παγιδευμένοι: Aυτή βάφει με αίμα τα χέρια της στον β’ κύκλο

Ο Γεράσιμος είναι πλέον αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για προστατέψει την οικογένειά του όπως θα δούμε στον β’ κύκλο της σειράς «Παγιδευμένοι», αλλά καταλαβαίνοντας ότι και η Λίνα προσπάθησε να σώσει τον Θοδωρή, θα πάρει όλο το βάρος πάνω του.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ενα νέο πτώμα ξεβράζει η θάλασσα

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *