Η Γη της Ελιάς: Η τιμωρία του Δημοσθένη – Ποιος τον αποτελειώνει;

 

 

Η Γη της Ελιάς: Η τιμωρία του Δημοσθένη – Ποιος τον αποτελειώνει;

 

Ο Δημοσθένης, ό άλλοτε ισχυρός άντρας της Μάνης, όπως θα δούμε στη συνέχεια στον γ’ κύκλο της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς», διαλύεται κυριολεκτικά.Η Γη της Ελιάς: Η τιμωρία του Δημοσθένη – Ποιος τον αποτελειώνει;

Τα πάντα αλλάζουν για τον Δημοσθένη – Ποιος τον αποτελειώνει;

Τα πάντα αλλάζουν για τον Δημοσθένη Καπερνάρο και η ζωή του καταστρέφεται από τη μία στιγμή στην άλλη ενώ ο ίδιος θα καταρρεύσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Μαρίνα και Αργυρώ φεύγουν στην Ήπειρο

Ο φόβος μην τον καταδώσουν οι άντρες του, τον απασχολεί συνέχεια, καθώς το τελευταίο σχέδιο του για την ληστεία δεν πήγε έτσι όπως το είχε σχεδιάσει και μάλιστα κατέληξε τελικά σε ομηρία των ανθρώπων που ήταν στο σπίτι του Ισίδωρου.

Όλα φαίνονται να πηγαίνουν στραβά, καθώς μετά από τη αποτυχημένη ληστεία, θα βρεθεί στο στόχαστρο της εφορίας που θα του κάνει έλεγχο.

Εντωμεταξύ καθώς η Ασπασία μαθαίνει στον γ’ κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», για την εγκληματική δράση που έχει ο Δημοσθένης θα κάνει τα πάντα για να τον αποτελειώσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Λευτέρης λέει την αλήθεια για τη μητέρα του στη Θοδώρα!

 

Θα απαρνηθεί τα περιουσιακά του στοιχεία και θα «δώσει» τον Δημοσθένη στις Αρχές, ενώ εκείνος θα φτάσει στο απόλυτο μηδέν….

 

Πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *