Η Γη της Ελιάς: Περπατά με το κεφάλι σκυμμένο στη Μάνη

 

Η Γη της Ελιάς: Περπατά με το κεφάλι σκυμμένο στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Περπατά με το κεφάλι σκυμμένο στη Μάνη

 

Με σκυμμένο το κεφάλι περπατά στη Μάνη, μια αγαπημένη μας ηρωίδα.

Ποιος είναι ο λόγος και γιατί τα βάφει μαύρα; Τί είναι αυτό που την έχει ταράξει τόσο και της έχει αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή;

Η Ασπασία, μόλις πει την αλήθεια στον Δημοσθένη για την απιστία της με τον Στεφανέα, θα τα βάψει μαύρα, στην γη της ελιάς. Ο Δημοσθένης θα ξεσπάσει πάρα πολύ άσχημα και θα ορκιστεί εκδίκηση για την προδοσία της.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Γεράσιμος σκότωσε τον Διακοσάββα

Ο μόνος τρόπος για να την κάνει να πονέσει, είναι να αρχίσει να βγαίνει με άλλες γυναίκες. Έτσι, θα την κάνει να πληρώσει τις πράξεις της, με το ίδιο νόμισμα! Ο κουτσομπόλης καφετζής της Μάνης, βλέπει στο δρόμο τον Δημοσθένη αγκαλιά με μια νέα, όμορφη κοπέλα. Αυτό από μόνο του είναι μια καλή αφορμή για να τον πιάσει στο στόμα του.

Η Ασπασία μαθαίνει ότι ο Δημοσθένης κυκλοφορεί με άλλες και τρελαίνεται, στην γη της ελιάς. Ξέρει τον άντρα της και καταλαβαίνει πως το κάνει επίτηδες, για να την εκδικηθεί. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί και να το ξεπεράσει..

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ αρνείται το γράμμα του Αστέρη – «Για μένα είναι νεκρός»

 

Σε χρόνο ρεκόρ όλοι στη Μάνη μαθαίνουν για τα καμώματα του Δημοσθένη. Ο Πότης έχει πιάσει στο στόμα του τον Δημοσθένη και δεν λέει να τον αφήσει ήσυχο. Η Ασπασία ντρέπεται και ψάχνει τρύπα για να κρυφτεί.

Όλοι την κουτσομπολεύουν!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *