Η Γη της Ελιάς: Ο πρόωρος τοκετός, η κατάθλιψη και η στάση του Μάνου

 

Η Γη της Ελιάς: Ο πρόωρος τοκετός, η κατάθλιψη και η στάση του Μάνου

ΣοκαριστΙκές είναι οι εξελίξεις στη ζωή της Μαρίνας και του Μάνου στα επεισόδια του τρίτου κύκλου της δραματικής σειράς του mega η γη της ελιάς.Η Γη της Ελιάς: Ο πρόωρος τοκετός, η κατάθλιψη και η στάση του Μάνου

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η καρδιά του αγέννητου παιδιού τους σταματάει να χτυπάει και πεθαίνει στην κοιλιά της Μαρίνας.

Τραγικά είναι τα παιχνίδια της μοίρας για τη Μαρίνα και τον Μάνο στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του mega η γη της ελιάς, η οποία επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με τον τρίτο συναρπαστικό κύκλο της. Το ζευγάρι παρά τις μεγάλες δυσκολίες τις οποίες έχει κληθεί κατά καιρούς να αντιμετωπίσει, παραμένει ενωμένο και δυνατό.

Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ το περιοδικό myTV, όπως θα δούμε η Μαρίνα και ο Μάνος δέχονται ένα ακόμη δυνατό χτύπημα, το οποίο αυτή τη φορά θα τους τσακίσει. Όλα αρχίζουν με το μεσημέρι τις δεξίωσης που διοργανώνει ο Ισίδωρος Βρεττάκος στην έπαυλη.

Όπως είδαμε οι άντρες του Δημοσθένη, θέλοντας να ξεφύγουν από τα χέρια της αστυνομίας που τους καταδιώκει μετά την ληστεία στην χρηματαποστολή, μπαίνουν στο σπίτι και σκορπούν το τρόμο και τον πανικό. Εκεί βρίσκεται και η Μαρίνα, η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: H Βασιλική βγαίνει με τον Μιλτιάδη χωρίς να το ξέρει ο Φίλιππος

Μετά το συμβάν η κοπέλα ταράζεται πολύ και έχει ξαφνικούς πόνους και έντονες συσπάσεις. Αφού λέει κλαίγοντας στον Μάνο ότι δεν αισθάνεται καλά, ο σύζυγος της την μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Μέχρι να εξεταστεί από τον γυναικολόγο της, ο άντρας καρδιοχτυπά για την τύχη της ίδιας και του αγέννητου παιδιού τους. Δυστυχώς τα νέα είναι τραγικά. Το μωρό είναι νεκρό στην κοιλιά της Μαρίνας και κανείς δεν μπορεί να ανατρέψει την ανείπωτη αυτή τραγωδία.

Όταν ο γυναικολόγος τους μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα η γυναίκα καταρρέει. Κλαίει με λυγμούς και δεν μπορεί να πιστέψει ότι ύστερα από όσα πέρασε δεν θα μπορέσει να φέρει στον κόσμο το αγοράκι της.

Παρά την πραγματικότητα της κατάστασης, δεν υπάρχει χρόνος την δεδομένη στιγμή για το ζευγάρι ώστε να θρηνήσει για συμβαίνουν, καθώς ο γιατρός τους ανακοινώνει ότι πρέπει να αφαιρεθεί άμεσα το έμβρυο από το σώμα της, διότι κινδυνεύει η υγεία της.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Έτσι προχώρα σε πρόωρο τοκετό και το παιδί έρχεται στη ζωή νεκρό. Ο χρόνος κυλάει εφιαλτικά για το ζευγάρι και τελικά όταν ο γυναικολόγος διαπιστώνει ότι η Μαρίνα δεν διατρέχει κίνδυνο από κάποια εμπλοκή, τους επιτρέπει να γυρίσουν σπίτι.

Εκεί η γυναίκα κλείνεται στον εαυτό της, απομονώνεται στο δωμάτιο της και δεν έχει κουράγιο να κάνει τίποτα. Ο Μάνος στέκεται με όλες του τις δυνάμεις στο πλευρό της και προσπαθεί με την αγάπη του και παρήγορα λόγια να την κάνει να νιώσει καλύτερα, ωστόσο είναι μάταιο.

Η Μαρίνα δεν θέλει να βλέπει κανέναν και μέρα με τη μέρα βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην κατάθλιψη. Τόσο ο σύζυγος της όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Βρεττάκου προσπαθούν να την στηρίξουν ωστόσο το τραγικό συμβάν είναι τόσο έντονο και σοκαριστικό για εκείνη.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *