Γη της Ελιάς – Τελευταίο επεισόδιο: Πότε θα προβληθεί και τι θα δούμε

 

Γη της Ελιάς – Τελευταίο επεισόδιο: Πότε θα προβληθεί και τι θα δούμε

Γη της Ελιάς – Τελευταίο επεισόδιο: Πότε θα προβληθεί και τι θα δούμε

 

Λίγα επεισόδια απέμειναν μέχρι το φινάλε του β’ κύκλου στη Γη της Ελιάς, με τις εξελίξεις να μην προμηνύονται ιδιαίτερα ευχάριστες!

 

Με βάση τον μέχρι τώρα προγραμματισμό του MEGA, το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί από το κανάλι την Πέμπτη 6 Ιουλίου, δίνοντας, πλέον, ραντεβού με τους τηλεθεατές για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Τι θα συμβεί όμως στο ανατρεπτικό φινάλε;Γη της Ελιάς – Τελευταίο επεισόδιο: Πότε θα προβληθεί και τι θα δούμε

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βλέπει να σκοτώνουν τον γιο του

Αρχικά θα δούμε τον γάμο του Κουράκου και της Ευτυχίας να ματαιώνεται, μια εξέλιξη που αιφνιδιάζει τους καλεσμένους. Μάλιστα η συνέχεια για τη νεαρή κοπέλα θα είναι ακόμα πιο δύσκολη, με το φόνο του Ανέστη να επανέρχεται στο προσκήνιο και τον Δαμιανό να δίνει υπόσχεση στον Κουράκο ότι η Ευτυχία δεν θα την βγάλει καθαρή.

Στα υπόλοιπα μέτωπα, η πυρκαγιά στο σπίτι Βασιλικής και Φίλιππου αποδεικνύεται εμπρησμός, κάτι που πανικοβάλλει όλη την οικογένεια. Την ίδια στιγμή ο Δημοσθένης οργανώνει ληστεία σε χρηματαποστολή η οποία μετατρέπεται σε αιματηρή ομηρία.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Νεκρός ο Σταύρος – Ποιος τον σκοτώνει;

Ποιοι βρίσκονται μπλεγμένοι;

Τέλος μπορεί η σχέση Ορέστη – Δήμητρας να προχωράει όμως η στιγμή που η πραγματική του ταυτότητα αποκαλύπτεται, μόλις έφτασε. Η Δήμητρα συνειδητοποιεί ότι απέναντι της έχει έναν μυστικό αστυνομικό, με την καρδιά του Κίμωνα…!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *