Ζώδια: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία. Με την όψη αυτή, θα εστιάσουμε στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής και θα κοινωνικοποιηθούμε περισσότερο, κάτι που θα φέρει στο εδώ και τώρα μας τους κατάλληλους ανθρώπους. Δείτε πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Ζώδια: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Στις 9 Αυγούστου 2023 ο Ερμής από τις 14° 27’ της Παρθένου θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο. Με την όψη αυτή, οι ιδέες θα ρέουν μέσα στο κεφάλι μας σαν γάργαρο νερό και θα έχουμε έντονη την ανάγκη να μελετήσουμε και να ερευνήσουμε κάποια πράγματα καθώς θα θέλουμε να πάρουμε απαντήσεις σε ερωτήματά μας. Θα εστιάσουμε στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής και θα κοινωνικοποιηθούμε περισσότερο, κάτι που θα φέρει στο εδώ και τώρα μας τους κατάλληλους ανθρώπους που με τις γνώσεις, την εμπειρία και τις γνωριμίες τους θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν να βάλουμε σε πορεία υλοποίησης κάποια σχέδιά μας.Ζώδια: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Ευχάριστα νέα, τυχερές συναντήσεις και ενδιαφέρουσες συμφωνίες
Με τη όψη αυτή, θα θελήσουμε να κάνουμε όνειρα και σχέδια για το μέλλον μας, να διευρύνουμε τις προοπτικές μας καθώς και να βάλουμε σε μια σειρά κάποια πράγματα προκειμένου να προχωρήσουμε τα δημιουργικά εγχειρήματά μας. Άκρως βοηθητικός θα είναι για εμάς ο θετικός τρόπος σκέψης μας όπως, επίσης, και το γεγονός ότι θα είμαστε ανοιχτόμυαλοι και θα έχουμε τη διάθεση να επικοινωνήσουμε τις απόψεις μας με τους άλλους χωρίς στεγανά και δεχόμενοι την όποια διαφορετικότητα των άλλων.

Η ακεραιότητα, η αυτοπεποίθηση, σε συνδυασμό με το καλό timing, η διάθεση αλληλεπίδρασης και τέλος η ικανότητα να πείθουμε τους άλλους, θα μας βοηθήσουν σε πολλούς τομείς της ζωής μας. Ιδιαίτερα, μάλιστα, σε ό,τι αφορά την καριέρα μας, με την όψη αυτή, θα ξεχωρίσουμε ενώ θετικές εξελίξεις θα έχουμε αναφορικά με διαπραγματεύσεις, υπογραφές συμβολαίων αλλά και λοιπές νομικές υποθέσεις. Τέλος, η όψη αυτή είναι ιδανική για να σχεδιάσουμε ή να κάνουμε ένα ταξίδι, ίσως ακόμα και στο εξωτερικό.

Διαβάστε Επίσης  Τι θέλουμε για να είμαστε ευτυχισμένοι σε μια σχέση ανάλογα με το ζώδιό μας;

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

 

ΚΡΙΟΣ
Είτε με μια αναβάθμιση στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας, είτε με μια καινούργια επαγγελματική συμφωνία, θα αναλάβετε επιπλέον εργασία την οποία θα συνοδεύσει και μια μισθολογική βελτίωση.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η όψη αυτή θα “ανάψει τα αίματα” στην αισθηματική ζωή σας και θα απογειώσει την ερωτική επαφή με το ταίρι σας. Κατά τα λοιπά, η καλή διάθεση και η αισιοδοξία σας θα λειτουργήσουν σα μαγνήτες θετικών γεγονότων.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα βρείτε λύσεις που θα σας ανακουφίσουν και που θα αφορούν κάποια εκκρεμότητα σχετική με ένα ακίνητο ή με κάποιο οικείο σας πρόσωπο. Ορισμένοι θα κάνετε μια μυστική επαγγελματική συμφωνία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο έξυπνος και αναλυτικός τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις εύκολα και γρήγορα σε θέματα που σας είχαν ταλαιπωρήσει. Μέσα από κοινωνικούς κύκλους θα έχετε θετικές εξελίξεις.

Διαβάστε Επίσης  Τζόγος και ζώδια! Πόσο καλές σχέσεις έχεις με την Τύχη;

 

ΛΕΩΝ
Η δημόσια εικόνα σας θα βελτιωθεί τα μάλα και το μέλλον διαγράφεται λαμπρό. Φτάνει όμως και εσείς να εκμεταλλευτείτε κάποιες σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε πορεία υλοποίησης κάποια σχέδια σας. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε και ένα ταξίδι, ίσως και στο εξωτερικό.

 

ΖΥΓΟΣ
Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποια οικονομικά ζητήματα και αυτό θα σας προσφέρει ανακούφιση και ψυχική ηρεμία. Ορισμένους θα σας απασχολήσει μια αισθηματικής φύσης επανασύνδεση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επαγγελματικά, θα ξεχωρίσετε και θα κερδίσετε την εύνοια των ανωτέρων σας, κάτι που θα έχει ανταμοιβή υλική και ηθική. Αισθηματικά, θα έρθετε πιο κοντά ερωτικά με το ταίρι της καρδιάς σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα έχετε αισιόδοξες ειδήσεις και ευχάριστες εξελίξεις αναφορικά με ένα επαγγελματικό σας θέμα. Οι προσπάθειες που κάνετε για να βελτιώσετε τη ζωή και τη δημόσια εικόνα σας, θα ευοδωθούν

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα νιώσετε ότι η ζωή σας γεμίζει από θετική ενέργεια και ότι μπορείτε πλέον να εκφράσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα. Ευχάριστες αλλαγές θα έχετε στην αισθηματική σας ζωή και ένα ταξίδι θα σας χαροποιήσει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα λάβετε ευχάριστα νέα αναφορικά με ένα ακίνητο ή τους οικείους σας ή γενικά υποθέσεις της οικογένειάς σας. Επαγγελματικά, θα έχετε θετικές εξελίξεις και τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας, σύμφωνα με το www.myastro.gr θα βελτιωθούν και γενικά θα αναβαθμιστούν. Μια επαγγελματική συμφωνία θα γίνει γεγονός για κάποιους από εσάς. Αισθηματικά, η επικοινωνία με το ταίρι σας θα γίνει πιο ζεστή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *